Jaunimas kyla į kovą prieš alkoholį: kai Lietuvos devintokui per metus tenka 15 butelių degtinės, to jau per daug!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Simplicity 2016-09-14 18:34
Tai ką aš surašiau realiai nėra daroma. Vyksta pats paprasčiausias ES lėšų įsisavinimas ir pasidalinimas. Mano gimtajame mieste su visokiais raudonais kaspinais atidarė trinkelėmis grįsto dviračių tako galą (bus kokie 500 metrų), kuris prasideda ir baigiasi išsiklaipiuosiomis, dar sovietmetį menančiomis šaligatvio plytelėmis, ir aukštais borteliais. Kitam miesto gale išplatino ir sutvarkė kelią, padarė iš pažiūros neblogą šaligatvį su nuvažiavimais ir t.t., bet... šaligatvis tik trijų plytelių pločio (plytelės 30x30, turbūt) ir negana to, kas keliasdešimt metrų vidury to tako sustatyti gatvės apšvietimo stulpai (nors nešienautų žalių plotų už šaligatvio gal kokie 2 metrai). Vienu žodžiu, situacija kaip ir su ta tavo irklavimo baze- daroma ne tai ko reikia gyventojams, o tik tai, kas leidžia įsisavinti lėšas. p.s. Jei pasidomėtum kiek lėšų yra skiriama neformaliam ugdymui, tai suprastum kodėl tavęs niekas po darbo valandų į mokyklos sporto salę neįleidžia.
sloggi 2016-09-14 19:04
Na, siuo metu kuo toliau tuo labiau matau, kad viesose vietose su sportu vis labiau skatinama paivairint gyvenima zmonem. Vis daugiau atsiranda visokiu eiksteliu ir panasiai, bet deja, kad patys kakti jog geriam. Kokius tevus mate vaikai taip ir patys auga, nebent turesi valia. Priedo kas cia rase, kad daugiabuciuose maziau geria? Vien tai, kad i mazesni plota daugiau zmoniu gali sutalpint, gali pasakyt jog gerenciu bus daugiau nei nuosavam name. Gyvenau ilga laika ten tai tikrai galiu pasakyt, kad prie daugiabuciu gerenciu daug dauugiau. Tiek kiekiu, tiek skaiciu.
mch0lic 2016-09-14 19:53
Idealioje visuomenėje - taip, bet gyvenime atimsi pašalpą eis vogt, padaugės užpuolimų gatvėse ar elgetavimų. Jei dar turi tėvus, tėvai bandys duot kažkiek pinigų, kad galėtų prasimaitint, galbūt maisto, bet viskas išeis ant svaigalų. Jei žmogus turi priklausomybę, tokios finansinės priemonės problemos neišspręs.