FTB įvarytas į kampą: ką daryti su „vienišų vilkų“ problema?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2016-06-16 20:26
Profili sudaryt labai lengva. 1. Religinis. 2. Bendravo su teroristais. Viskas, 2 sutapimu uztenka - jau galima sekt - nes jau itartinas. 3. Viesai pasisake 1-2 temom. Viskas, 3 sutapimu uztenka - galima kviest pokalbiui. 4. Viesai sudalyvavo 1-2 temom. Viskas, 4 sutapimu uztenka - galima sodint.
Evil Goku 2016-06-16 20:46
Padarai apklausa feisbuke, kurioje klausiama ar esi teroristas. Jei pažymi, kad teroristas, tada sodini.
Pumper 2016-06-16 21:04
lol, ir kas iš to? Praktiškai visi teroristai tarnybom iš anksto žinomi, bet jokios naudos iš to, nes kol nieko nepadarė, tol ir negali pasodinti.
AAA000 2016-06-16 21:10
Profilis nedaromas is vieno kriterijaus - turi but maziausiai du. Ir kriteriju patvirtinimo tikrumas turi but kazkaip autorizuotas. Pvz jei vaikas apipjaustytas, tevai kurie ta veiksma inicijavo be vaiko brandaus sutikimo, jau tiktu pagal 4 punkta, o tai uzfiksuot turetu gydymo istaiga kuri tai atliko, ir pan. Labai greit tuos linkusius i terorizma galima atrinkt ir isryskint. Sovietai tai puikiai dare - nes to imdavosi is esmes. Tai tiesiog asmenys, kuriem lengvai praplaunamos smegenys. Daznai net visuomenes dauguma. Jei asmenys zinomi - bet nesugeba atrinkt - vadinasi tarnyboje analitikos skyriuose per daug idiotu dirba... Problema yra kitur, kad sukurus tokia sistema - pradedama ja naudotis ne pagal paskirti... Pvz patenka religinis i vadovaujancia padeti sistemos kontroleje - ir prasideda tada...
Arns 2016-06-16 22:07
AAA000, labai norėtum atsisėsti į kalėjimą, nes kaimynas buvo įtartas, o tu su juo persimesdavai žodžiu nei tik laiptinėje susitikęs? Iš vis, Prancūzijoje jau senai nustatyta jog dauguma žmonių radikalizuojasi pakliuvę į jos kalėjimus. Jei pakliūsi už nieką, turbūt nė nereiktu ieškoti paskatos radikalizuotis, visuomenėje jau būsi atstumtas. Toks išskyrimas skatins pyktį, kuris neretam išsilieja arba į save arba į kitus. Dabar, jei pradėtume kalbėti apie straipsnį, akivaizdu, kad nesupranti kas yra "vienišas vilkas". Tai dėl bet ko supykęs žmogus. Tarkim vaikai mindo po langais esantį darželį, bobutė perpyksta ir ištaško vaikiūkščius. Kaip tokį atvejį nuspėti ir jam užbėgti už akių? Tas terminas ir yra sugalvotas įvardinti tiems asmenims, kurie neturi jokių sąsajų su tinklais, dažniausiai tik jų galvose būna idėjos ką jie norėtu ir ką ruošiasi daryti. JAV tokia problema ypač opi, nes mirtinų ginklų turi kiekvienas ir bet koks pyktis gali peraugti į šaudynes, būtent todėl daugiau nei po 1-ą į dieną ten įvyksta. Tačiau ir be šaunamųjų ginklų tokie išpuoliai gali baigtis liūdnai, paskutiniai Izraelio įvykiai, kai apie 200 palestiniečių vien peiliais ginkluoti sugebėjo nudurti 49 asmenis. Peilį turim kiekvienas namuose, bet iš kur tarnyboms žinoti, jog jo nepanaudosi gatvėje?
Kitesabove 2016-06-16 22:41
lol, ir kas iš to? Praktiškai visi teroristai tarnybom iš anksto žinomi, bet jokios naudos iš to, nes kol nieko nepadarė, tol ir negali pasodinti.[/quote] Jis negali but teroristas, jei nieko nepadare
lucy 2016-06-17 00:43
Reiktų žiūrėti į priežastis, o ne rezultatus. Nes dabar bandoma gydyti ligos simptomus, aišku tai yra pigiausia paprasčiausia ir aiškiai "kažkas" daroma.
Niemand 2016-06-17 01:02
Tai jau taip, vienas anekdotas ir į lagerį. Pagal tokius kriterijus ir pats ten sėdėtum...