Karalienė siūlo darbą – 20 tūkst. eurų ir gyvenimas rūmuose  (7)

Anglijos karalienė Elžbieta II retai dalijasi darbo skelbimais, bet kai Bakingemo rūmai ieško darbuotojų – geriau suklusti. Šiuo metu ieškomam indų plovėjui siūloma gyventi pilyje ir nemenka alga – 17 tūkst. svarų (20 tūkst. eurų), praneša „Evening Standart“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Už neblogą algą, 33 dienų metines atostogas ir pensijos planą naujasis darbuotojas Bakingemo rūmuose turės valyti įrangą bei indus ir padėti ruošiant maistą.

Darbo skelbimas patalpintas Bakingemo pilies interneto svetainėje. Jame teigiama, kad indų plovėjui nereikia net darbo patirties: „Mums įdomiausia, koks tu esi žmogus. Svarbiausia yra bendradarbiavimas ir benduomeniška dvasia – tai pagalba teikiant nepaprastas paslaugas nuostabioje aplinkoje. Tad darbas Bakingemo rūmuose teikia neįtikėtiną patirtį.“

Skelbimas skamba puikiai, tačiau vargu ar dar reikia skambių žodžių. Jei alga dar nesuviliojo, verta paminėti, kad naujasis plovėjas turės ne tik plauti namų indus ir įrangą, bet, karalienei paliepus, ir keliauti su ja po pasaulį.

Rūmai ieško ir daugiau darbuotojų. Tarp jų – valytojo už 18 tūkst. svarų algą, kuris turės padėti palaikyti Bakingemo rūmų tvarką ir švarą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(14)
(7)
(7)

Komentarai (7)