Sužinokite: kokie automobilio gedimai atpažįstami pagal kvapą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2016-07-13 13:00
Dar pamiršo paminėti pagrindinės tarpinės skleidžiamą kvapą paminėti.. jei kvepia naftalinu ar valerijonais vadinasi tarpinės galiojimas eina į pabaigą ir su šiuo auto geriau nekeliauti niekur. Jei skleidžia specifinį puvimo kvapą vadinas jau susidėvėjo visiškai ir niekur nebenuvažiuosite. Nors tokias susidėvėjusias tarpines iš vaizdo atpažinti lengviau, paprastai galima atpažinti iš berečių ir nenustatyto dydžio dioptrijų optinių prietaisų priekyje, bei jų paviršius paprastai būna labai nelygus..
Kyborg 2016-07-13 13:37
Ironija slidus dalykas, bandei ironiškai parašyt, bet tai labiau panašu į panieką senam žmogui.
namaste 2016-07-13 13:40
Dar labai "skaniai" kvepia sankaba svylanti ir pamirštas rankinis..
pilietis 2016-07-13 15:15
"Supuvusiais kiaušiniais. Paprastai tai katalizatoriaus pavojaus signalas." Arba zenklas, kad is vakaro valgyta per daug kopustu, zirniu ar pupu
SaMaras 2016-07-13 15:56
Na visiems geras nebūsi. O panieka čia ne pačiam senam žmogui. Čia panieka tiems, kurie nebesupranta, kad kelyje nebevieta ir savo dalyvavimu eisme kelia realų pavojų kitiems eismo dalyviams. Lygiai taip pat nemėgstu kelių gaidelių kurie "geriau už KET žino koks JIEMS asmeniškai yra leistinas greitis, ir kaip reikia rikiuotis ar įveikinėti sankryžas" arba girti kurie "nesvarbu kad išgėriau, bet aš puikiai orientuojuosi aplinkoje ir galiu vairuoti". Štai tokiems ir rodau panieką.