Nepatikėsite, kaip šis vyras tapo milijonieriumi  (2)

Manote, kad jūsų darbas sunkus? Na, šio straipsnio herojus savo darbe susiduria netgi su aligatoriais. Dėl keistos verslo specifikos Glennas Bergeris yra priverstas nerti į Floridos (JAV) golfo aikštynų vandens telkinius, kad ištrauktų ten įkritusius golfo kamuoliukus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

40-metis vyras teigia, kad per 14-a karjeros metų surinko apie 15 milijonų golfo kamuoliukų ir visus juos pardavė už gerą kainą. Priklausomai nuo kamuoliuko rūšies jis uždirba nuo 25 dolerio centų iki 2 dolerių už vienetą. Ir nors Glennas neatskleidžia, kokį turtą spėjo sukaupti, akivaizdu, kad parduodant 2 milijonus kamuoliukų per metus galima užsidirbti gana daug.

Pats Glennas sako, kad darbas jam patinka, nors ir teko kelis kartus akis į akį susidurti su aligatoriais. Vyras teigia, kad kai kurie aligatoriai yra tiesiog smalsūs ir visai jo nepuola. Anot Glenno, nardymas yra pavojingas užsiėmimas, o atėmus matomumą ir gelbėjimosi priemones bei pridėjus pavojingus aligatorius tampa dar pavojingesnis. Vyras tiesiog stengiasi apie pavojus negalvoti ir susitelkti į kamuoliukų rinkimą.

Labiausiai Glennas išsigando, kai į jo deguonies balioną atsitrenkė aligatorius ir kai koja įstrigo ežero dugne esančiose nuolaužose. Kartą jam pasirodė, kad ant nugaros užlipo aligatorius, tačiau išlipęs iš vandens vyras suprato, jog tai buvo tik vaizduotės vaisius, sukurtas įtampos.

Skaičiuojama, kad Floridoje yra daugiau nei 1250 golfo aikštynų – tai daugiausia golfo aikštynų turinti JAV valstija. Glennas, kuris yra kilęs iš Indianos, turi sutartis su 30 golfo aikštynų.

Per karjerą vyras iš vandens telkinių yra ištraukęs kėdžių, stalų, skėčių, paukščių kaukolių, žoliapjovių bei golfo automobiliukų. Per dieną surinktus kamuoliukus jis deda į dirbtuvėse esantį specialų aparatą, kuris juos nuplauna ir nuvalo specialiomis priemonėmis, kad atrodytų kaip nauji.

Kamuoliukams išdžiūvus, vyras juos surikiuoja pagal rūšį ir vertę, kad vėliau galėtų parduoti. Glennas sako, kad dienos rekordas yra 17 000 rastų golfo kamuoliukų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(31)
(9)
(22)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: