Italų mafijos narys atskleidė tikrąjį nusikaltėlių gyvenimo skonį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2016-08-09 14:07
Vienas Lietuvos kriminalistas pasakojo, kad sulaikius kažkokią Lietuvos grupuotę pas juos buvo rasti keli knygos Krikštatėvis egzemplioriai kurie kaip rodėsi buvo skaityti ne vieną kartą. Tai reikštu, kad kai kurie eina į mafiją, kad tik būtu mafiozai. Jaučiu daugumos mafiozų gyvenimas labai nesaldus.
unytas 2016-08-09 15:21
bet filmus ir knigas raso is mafios pasokojimu o ne mafia kopijuoja ka per filmus rodo. aisku mafia jau nebe ta kur buvo 80metais ar 70m. kaip nesasi automata smuiko dekle ir visi su kostumais ir skribelem. pasikeite laikai ir mafios paprociai ir grupuotes. mafiozas gali gyventi daugebuti kur irenktas "N" euru sumos ir pilna ginklu kambari arba gyventi viloi ir vazineti rolls royce ir plauti pinigus per ofsorines imones ir saskaitas. arba vadovauti kazino ir aukoti pinigus labdarai vaizduoti sazininga verslininka. mafia tai yra nusikalstama grupuote kur uzsiema organizuotais nusikaltimais o tie laikai baigesi kur reklamavos kokie jie galingi ir itakingi dabar stengesi viska dariti tyliai ir niekur nesireklamuot ir neapsiviesti o juodus darbo daro jaunimas ten vazuoja vokti navigaciju ir t.t o voketija.
Talkatif 2016-08-09 15:42
Anot komoros autoriaus būtent filmai ir uždavė mafiozų viešą pozą. Holivūdui niekas nesipasakojo, o tas tas ir nesistengė parodyt žulikų buities. Filmams reikia muilo ir blizgučių. Po to tai pradeda kopijuoti paaugliai. Juk ne viena studija daryta, kad daesh propagandai labai padeda, kad šou/tv/filmų verslas prisotinęs visuomenę smurto ir nuodėmių. Gero tono ženklas būt blogu vyruku ar kale. Didžiausi reitingai tų serialų, kur papai, kraujas ir niekšybės.