Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
Eič 2016-10-13 14:34
Kažkada bandžiau tą sūrio skrudintuvėj hacką. Nepraėjo ilgai, kol rūkt viskas pradėjo. Bet skaniai gavosi ;D
bahuriux 2016-10-14 11:50
Aš turiu savo hack'ą šitam reikalui.
1. papjudinti juos vistiek reikia, nes taip nurodo gamintojas, tam kad išsimaišytu priedai tolygiai.
2. idedam į mikrobangę, įjungiam ir spraginam iki tol kol ju išsipūs 80-90%, arba iki tol kol jie pradės spragsėti, tik kas pora sekundžių. Išimam tuos kurie iškepę ir galim pradėti valgyti. Aš tiesiog kratau visus į indą ir valgau.
3. likusius 10-20% vėl kaitinam tam pačiam popieriniam maiše, svarbu nesudeginti kaip ir 2. punkte, traukiam lauk, kai spragsi tik kas 3-4s. Dėl likusių kelių nekokybiškų grūdų neverta deginti ten visko.
Šitas triukas leidžia valgyti skanius nesudegusiom plutelėm kukurūzus ir žinoma jų iškepti daugiau. Man svarbiausia kad jie nepridega. Skanaus.
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Mitai ar teisybė? 9 populiarios gyvenimo „gudrybės“ mokslo akimis - štai kodėl dažniausiai liekame kvailio vietoje