Mitai ar teisybė? 9 populiarios gyvenimo „gudrybės“ mokslo akimis - štai kodėl dažniausiai liekame kvailio vietoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Eič 2016-10-13 14:34
Kažkada bandžiau tą sūrio skrudintuvėj hacką. Nepraėjo ilgai, kol rūkt viskas pradėjo. Bet skaniai gavosi ;D
bahuriux 2016-10-14 11:50
Aš turiu savo hack'ą šitam reikalui. 1. papjudinti juos vistiek reikia, nes taip nurodo gamintojas, tam kad išsimaišytu priedai tolygiai. 2. idedam į mikrobangę, įjungiam ir spraginam iki tol kol ju išsipūs 80-90%, arba iki tol kol jie pradės spragsėti, tik kas pora sekundžių. Išimam tuos kurie iškepę ir galim pradėti valgyti. Aš tiesiog kratau visus į indą ir valgau. 3. likusius 10-20% vėl kaitinam tam pačiam popieriniam maiše, svarbu nesudeginti kaip ir 2. punkte, traukiam lauk, kai spragsi tik kas 3-4s. Dėl likusių kelių nekokybiškų grūdų neverta deginti ten visko. Šitas triukas leidžia valgyti skanius nesudegusiom plutelėm kukurūzus ir žinoma jų iškepti daugiau. Man svarbiausia kad jie nepridega. Skanaus.