Neprognozuojama JAV prezidento rinkimų baigtis: įmanoma, kad laimės trečiasis kandidatas - slaptasis CŽV agentas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2016-11-05 15:29
- Trumpas laimės. - Kodėl? Todėl, kad žmonėms reikia pokyčių, o be radikalių veikėjų jie neįmanomi. - Ta pati situacija ir Lietuvoje. Senos tarkos niekaip negali susitaikyti su mintimi, kad pokyčiai tiesiog neišvengiami, tad netgi pralaimėję rinkimus pila purvą ant konkurentų, kol vieną dieną neapsikentę žmonės išrinks tikrus radikalus ir šie "išskers" užkoncervuotus progreso stabdytojus. - Amerikoje Trumpas it Clinton yra du kraštutinumai: radikalūs pokyčiai ir koncervuotas gyvenimo stilius. Realiai nei vienas nėra visiškai patrauklus, todėl išrinkus vieną iš jų būtų suskaldyta visuomenė - paaštrėtų konfliktai. - Šiam vaidmeniui spec tarnybų darbuotojas būtų puikus pasirinkimas - juk jis visados tarnavo tėvynei ir niekam politiškai neatskaitingas. (Panašiai kaip Lietuvoje Skvernelis). - Belieka sužinoti koks arklys atjos BREXIT situacijoje. Įtariu, kad tam taip pat yra paruoštas scenarijus, nes visi šie balsavimai tėra DIDELIS cirkas. BREXIT tiesiog parodė kaip stipriai yra susiskaldžiusi Europos finansinio centro visuomenė. - Laukiam naujienų. Balsuokim už Trumpą - https://worldwide.vote/hillary-vs-trump/#/
mirtis 2016-11-05 16:05
Ne, nelaimes! Kodel? Todel, kad perdideli zmones sedi uz bobos nugaros... Jis laimetu, jei nebutu sukciaujama...
Shimelis 2016-11-05 16:33
Jis laimes. Kodel? Tiesiog labai trumpai, perfrazuosiu vieno Amerikoje gyvenancio lietuvio, turincio balsavimo teise zodzius: jauna, baltaodi, dirbanti vyra, uzp*so, kad visi jam joja ant sprando
Shimelis 2016-11-05 16:36
Mirtis - o tuos rimtus dedes uz Clinton nugaros, turi omenyje visokius Rokfelerius? Nepamirsk, kad ir pats Trumpas ne pescias dede
dainius.tamošaitis 2016-11-05 17:31
Manau Jav gerausas prezidentas butu Evanas McMullinas nes kiti likia yra nelabai stabilus nieko gero nepadarytu del salies, tuo labau kad dabar pasaulija prasidejo antras saltasis karas tarp Rusijos ir Jav kuris akivazdai matosi Sirijoje kaip Jav su sajungininkais palaiko opozicija o Rusija Sirijos valdzia. Cia nieko gero nepadarytu nei Donaldu Trumpu, ir Hillary Clinton , reikia zmogaus kuris supranta tam tinka tik Evanas McMullinas.
mirtis 2016-11-05 17:54
Clinton vienintele kuri supranta, jog laikas susidurimuj, kol dar nevelu, tai nzn ka cia sneki...
dainius.tamošaitis 2016-11-05 17:56
apie koki susidurima kalbi? Nes bet koks tiesoginis konflikas privestu prie branduolino karo kuriame laimetoju nebutiu.
mnv 2016-11-05 20:42
Spėju tas numuštas ruskių naikintuvas nebuvo tiesioginis susidūrimas? xD
dainius.tamošaitis 2016-11-06 09:57
Jai netsimeni Russia po to dislokavo prieslektuvine ginybos sistema s400 po kuris turkai buvo nuraminti ir nekarta sita sistema gasdino likusis lektuvus kaip pvz Jav. Taip pat gavo ekonomines sankcijas jos taip stiprai paveikia Turkia kad jos prezidentas atsiprase rusijos ir sumokejo visus nuostolus.
audriusn 2016-11-08 09:11
Killary fanams klausimelis. Jei ta jusu dievinama nupezusi boba prades kariaut su Rusija, ar soksit i batus, griebsit ginkla ir leksit i fronta su sukiais "Heil Killary"?
SaMaras 2016-11-08 10:58
Netaip klausimą formuluoji.. jei laimės tavo ir VVP nekenčiama Hilary ir putleris pradės karą su vakarais, ar stosi į kerzus ir būsi tas kuris smeigs peilį į saviškius (gal tiksliau būtų sakyt MANIŠKIUS)?
immortallt 2016-11-08 14:11
Turkams ekonominės sankcijos dzin. Rusų turistai dingo ne dėl to, kad rusai uždraudė, o todėl, kad nebeturi pinigų. Nes dingo jie ir iš Azijos, kur jokių konfliktų nebuvo. Rusijos raumenų demonstravimas eina į pabaigą. Jau priversti ir karinį biudžetą karpyti. Kitąmet dar stipriau kirps, nes nebeištems iki 2018 galo. Trump'as laimės, nes žmonės iš esmės runkeliai, jie nesupranta veiksmų-pasekmių, jie neieško argumentų, jiems užtenka kad rėkia. Taip, dalis tų runkelių nori permainų, bet jie nori vieno, bet gaus visai ką kita. Trump'as, daug rėkia, daug nusišneka, o geriausia jo citata, kad jo gyvenimo pradžia buvo labai sunki - gavo milijoną dolerių iš tėvelio. Toliau irgi, praturtėjo ne iš savo verslų, o iš tėvo palikimo. Jei tikėti jo mokesčių deklaraciją, per du dešimtmečius jis patyrė daugiau nuostolių, nei uždirbo. O ką jau kalbėti apie nepagarbą kitiems asmenims dėl rasės, lyties; jo glaudžius ryšius su Rusija ir kitus smulkius dalykus, kaip nuolat kaltų ieškojimas, kodėl prapiso debatus (mikrafonas blogai veikė, nors viskas girdėjosi ir jis net kalbėjo ilgiau), kad čia kaltas personalas (jog žmonos kalba totalus plagiatas) ir t.t. O trečias kandidatas nelaimės. Baikit juokus. Jei 5% balsų surinktų, būsiu labai nustebęs.
Arns 2016-11-08 15:29
Kaip visada juokingas tu immortalt, esi labiau Trampas nei pats norėtum. Turkams sankcijos buvo dzin? Ne, daug jų pramonės sektorių patyrė didelį šoką, visa energetika gavo gerą nokdauną (dingo suplanuotas AE projektas, visi ėmė klausinėti ar nedings ir nuo gaunamų dujų nuolaidos). Karinis kompleksas iškart bemaž dvigubai buvo išaugintas išlaidomis. Strategiškai visi ėmė matyti kokių sustiprintų saugumo priemonių ėmėsi kurdų rajonuose, nes suprato kaip lengvai galima čia įžiebti ugnį... Anot tavęs, Rusija jau senai turėjo bankrutuoti. Kodėl taip nenutiko? Čia vėl kišą koją tavo naivumas, kad kiti nemoka taupyti, perdėlioti prioritetus, suprasti ekonomikos ir žmonių kantrybės tamprumo. Jei nepastebėjai tai net nemaža dalis tavo minties pritarėjų, kaip pvz The economist apžvalgininkas Lucasas, jau . O tu dar vis naiviai galvoji kad tai pranašiški ženklai. Sakytumei pasitaiko, bet kai visom keturiom esi už konservatorių žodžius, jog jie antrą kartą iš eilės laimėjo rinkimus... Sakyčiau ryški tendencija kokio tikslumo tavo prognozės. Ir jei Trampas laimės, priešingai nei bandai vemti, tai bus žmonių valios išraiška. Kaip ir "brexit", referendumas Olandijoje, rinkimų tendencijos Austrijoje, Vokietijoje, Suomijoje. Žmonės protesto balsus reiškia ne iš neturėjimo kas veikti, o kai mato jog jiems nepatinka pasirinkta kryptis, bet esama valdžia juos ignoruoja. Greičiausiai ne iš jo pačio, o iš sukrėtimo valdžios struktūrai tikisi permainų. JAV buvo "žiaurūs smūgiai" kai teko pripažinti spalvotuosius sau lygiais, kai teko susitaikyti su hipių ir taikos idėjomis (kas lėmė Vietnamo karo pralaimėjimą). Visi šie įvykiai irgi kilo iš visuomenės protesto bangų. Ne tuometinė valdžia tai davė, o buvo priversta įsiklausyti ir pakeisti savo kursą.
UTF16 2016-11-08 17:30
Tai, kad yra apskritai svarstoma kandidatūra žmogaus, iš kurio burnos sklinda tik nerišlus madingų žodžių rinkinys, yra beprotybė tiesiogine to žodžio prasme. Žmonių, pasirodo, neatbaido nei beverčių, bet grandiozinių sienų projektai, nei atviras didžiavimasis .