Ar jūsų nekamuoja Mariko Aoki fenomenas? Kaip naujos knygos susuka vidurius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DarkNRG 2016-12-07 16:10
Visko buna gyvenime. As va kaskart pavalges po kokiu 8-12 valandu irgi staiga tustintis uzsinoriu. Keista. Gal cia koks sindromas sakau irgi..
AAA000 2016-12-07 18:48
Tiesiog cia refleksas. Iskart i kelis dalykus - i spaudos kvapa, isvaizda ir iprocius. Nemazai kas visokiais reklamas, skrajutes ar nemokamus spaudos leidinius neismeta iskart, o sukaupia tokia kruva spausdinto slamsto. Ir kai uzspaudzia reikalas, o tualetinio popieriaus kaip tycia ner - ciumpa is tos kruvos ir naudoja nevisai pagal paskirti. Kiti , pvz is sykstumo, isvis neperka tualetinio popieriaus ir tam naudoja prenumeruota spauda, kuria net skaito iskart antrinio panaudojimo vietoje. Irgi ipranta. Cia gana racionalus dalykas - spauda yra pigi, nes reklama padengia dali popieriaus islaidu. Konsistencija panasi i tualetinio popieriaus, o daznai buna net geresne uz nekokybiska tualetini popieriu, ir dar laiku pristatoma iki namu. Tualetinio juk reikia eit pirkt paciam Paskui ir buna refleksoriniai siurprizai knigynuose nuo tokiu iprociu Moterims labiau del to, nes jos taupesnes - matyt dazniau si iproti naudoja. Naudotos knygos bibliotekose visai kitos isvaizdos ir kvapo.
vietinis 2016-12-07 20:48
kad nelabai tie šiuolaikiniai laikraščiai tam reikalui tinkami, apie reklaminę spaudą iš plono blizgaus popieriaus išvis patyliu va, seni sovietinai žurnalai- ten tai būdavo popierius