„Amazon“ pristatė pirmą eksperimentinę parduotuvę: jei projektas pasiteisins, mažmeninėje prekyboje įvyks perversmas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2016-12-09 10:15
O ką daryti su tais kurie ateis neturėdami telefono ar tos programos? Kaip jų neįleis ar bus apsauginiai?
Audrius 2016-12-09 10:45
Kasininkai ir furistai yra tarp paciu populiariausiu darbu Amerikoj. Labai daug sancu, kad per artimiausius 7 metus ju beveik nebeliks. Panasi istorija bus ir gamyboje, custumer service, accountants, paste ir n kitu darbu. Greitai bus desimtys milijonu zmoniu su beverciais igudziais ir profesijom. Tokioj situacijoj vienintelis budas neiziebti revoliucijos-bazines pajamos visiems! Tik laiko klausimas kol tai taps norma. Apie bazines pajamas kalba Elon Musk ir kiti vizionieriai, matantys progreso krypti. Svarbu suprasti, kad bazines pajamos, visu pirma, butu milijardieriu ir kapitalizmo gelbejimas, o ne pasalpa bedarbiams.
Creatium 2016-12-09 11:02
Nuo to ir priklausys ar žmonija toliau vystytis itin aukšto technologinio lygio link, ar panirs į karus ir ilgainiui pradės regresuoti.
Audrius 2016-12-09 11:18
Galima dvejopai suprat tavo minti, bet itariu esi didelis basiziniu ismoku priesininkas, ane? Butu idomu isgirst argumentu. Beje, kas del progreso, tai reik atskirt ekonomini sauguma ir zmoniu darba. Pvz, jei as tau iki gyvenimo galo po 1000 euru kas menesi duociau-no conditions attached, ka tu darytum? 24/7 ant sofos TV ziuretum? Speju ne, speju darytum tai, kas tau istikruju idomu (beje, nenustebciau, jei darytum kitka, nei dabartini savo darba). Ir yra n tokiu kaip tu, kurie turi ideju, ambiciju, bet negali ju igyvendint, nes reik moket saskaitas, todel sedi darbe ir zudai laika.
hamann 2016-12-09 12:11
1. 80 procentų tikrai sėdėtų ant sofos. 2. Duodant visiems 1k į mėnesį, infliacija, labai greitai sustatytų viską į savo vietas ir jokia problema neišsispręstų. 3. Ne bazines išmokas dalinti reikia, o patiems dėti pastangas išlaikant savo konkurencingumą.
sabotan 2016-12-10 16:28
As apie tai jau senokai kalbejau, bet beveik visi darbai turetu buti automatizuoti, bet yra zmoniu beribis godumas kuris neleis to padaryti. Bet kaip parode 18 19 20 dabar greit ir 21 amziaus revoliucijos darbas niekados neisnyks reiks aisku persikvalifikuoti.
ITGuru 2016-12-10 23:06
Sioje parduotuveje idiekta RFID technologija, t.y. visos prekiu lentynos yra nuolatos skanuojamos RFID skaitytuvo ir vos tik paemus preke, sistema fiksuoja, jog preke jau paimta. Kadangi visos prekes zenklintos RFID lipdukais, paliekant parduotuve jos automatiskai yra priskiriamos prie prie pirkejo saskaitos. Vienintele salyga pirkejui - tureti idiegta AmazonGo aplikacija ir, zinoma, buti registruotu Amazon vartotoju. Visa pateikta informacija apie galingus kompiuterius ir visur isdestytas kameras yra is pirsto lauzta... Naudojama technologija (RFID) leidzia sekti objekto judejima nenaudojant videokameru. P.S. Saugumui uztikrinti, manau, i parduotuve gales patekti tik mobilios aplikacijos savininkai, kurie bus identifikuojami vos perzengus parduotuves slenksti.