Garsus bankininkas ir analitikas be nutylėjimų ir užuolankų: „faktai kalba, kad Vokietija – tai skęstantis laivas“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AP0323 2017-01-04 13:49
Liberastai dabar pasprings nuo tokio blogo atbėgelių vertinimo...
AAA000 2017-01-04 15:19
Sitas vokietis renka faktus, gana neblogai interpretuoja priezastis, bet nedaro teisingu isvadu... Diziausia problema yra religinis uzkratas. Yra religija uzkresta visuomenes dalis ir yra protiskai laisvi visuomenes nariai. Uzkresti religija - nekuria geroves. Jie tiesiog noksta kaip darzoves ir tik vartoja resursa, ieskodami palankesnes, neiseksplotuotos ekonomines aplinkos. Ir migruoja pagal tai - kur resurso yra daugiau. Kataliku ir musulmonu priespriesa cia ne prie ko. Tiesiog pas musulmonus procentas zmoniu sugadintom religiskai smegenim labai didelis, o pas katalikus - mazas. Skiriasi religijos agresyvumo laipsniai. Is postsovietines erdves atvykusiu imigrantu irgi mazas procentas religiskai suzalotu zmniu. Ten diktatura persekiojo religinius ir keite ideologiniais... Cia problema nr1, kuria reikia sprest - kad suvaldyt ekonomika ir ateities geroves lygi. Gydyt religinius. Sita reikia itvirtint istatymuose. Visokius aiskeriagius, sarlatanus ir ekstrasensus tai riboja, laikas ir religinius pradet tvarkyt. Isiveise per daug... Problema nr2 - tai zmogaus teisiu nelygybes itvirtinimas savokoj "seima". Sitoj savokoj automatiskai yra itvirtinama lyciu nelygybe. Sukuriamas dirbtinis objektas nelygybei. Valstybe turetu operuot tokiomi savokomis kaip gimstamumas, reprodukcija, populiacijos atsinaujinimas, skirtingo amziaus populiacijos dalys, kraujomaisos ribojimas ir pan. Dabar istatymais reguliuoja "seimas". Kol reguliuos -tol sudas ir gausis... Sita sfera isvis reikia ismest is valstybes kisimosi sriciu, o i kiekviena pilieti ziuret kaip i atskira visuomenes nari. Pilieciai turintys vaiku tiesiog turi gaut is valstybes bonusu uz populiacijos atnaujinima, o ne uz tokias savokas kaip "tvarkinga seima". Ir ta parama turi but didinama, jei palikuonys tampa kokybiski visuomenes individai. Dabar testu nepreina, o paramos gauna vienodai su besistengianciais...
Salubri 2017-01-04 19:51
Multikulturali visuomene veiks tik tada kai jos dauguma sudaro vietos gyventojai arba jei atvykeliai yra is panasiu kulturu ir regionu. Kazkas yra gerai pasakes, kad zmones yra kaip vilkai ir gyvena gaujomis, tad menkiausias isskirtinumas pasalins tave is gaujos. Nematau kitos ateities jei imigracija vyks tokiais tempais tai pilietinis karas neisvengiamas. Gerai viename video Jazidai yra pasake, kad kol buvo huseinas ir kadafis tai buvo ramu nes jie uzgniauze visa ekstremizma nes turbut kito dalyko kaip gelezinis kumstis babajai nesupranta. Varykit JAV kariuomene ne i LT, o Svedija nes ten reiktu "no-go" zonas pravalyti.
immortallt 2017-01-04 19:58
Taip, Amerika žlugus ir neveikia, oh wait...
AAA000 2017-01-04 20:39
Gamtoj yra visokiu modeliu. Vilkai gyvena gaujomis. O meskos gyvena po viena. O triusiai - kolonijomis. Cia jokio rysio su zmonem nera. Zmones kai ismoko naudotis protu - islipo is gamtos remu. "Gyvena kaip vilkai" - cia vienpusiskos nuomones pirsimas. Visus verst elgtis pagal viena kazkoki modeli - sukursi nebent kalejima, o ne visuomene. Vilkai gyvena gaujomis su lyderiu. Tu Kadafiu su Huseinais ir dabar pilna - jie ryskus lyderiai. Jei tau ju truksta prie sono ir negali be ju gyvent - artimiausias uz ~100km nuo Vilniaus Aplamai lyderiu, vedliu ir dydvyriu iesko tik silpni savyje zmones... Valdzios rinkimai - tai ne lyderiu rinkimas, o tiesiog paskyrimas zmoniu, kurie tvarkys visuomenes taisykles. Reikia rinkt specialistus+norimos krypties ideologinio mastymo, o ne lyderius. Lyderiai nieko gero visuomenei neduos - nes jie gerai temoka tik komanduot.
kiesza 2017-01-04 21:08
mano galva autorius jaučia nostalgiją, bei susižavėjimą nacionalsocializmo įdėjoms. Jis nesuoranta, kad jaigu visus arabus ir turkčanus išsiųstų lauk, tai ryt atėjęs į lidl'ą nerastų batono (Nes deportuotas Turkas juos kepdavo) bei kito maisto. Ekonomika surišta su kitataučiais, o krizė Vokiečiuosna įmanoma tik tuo atveju jai nebebūtų darbo vietų, maisto stoka.. Tokiomis sąlygomis neabejotinai musulmonai pradėtų šlaistytis gaujomis ir marodieriauti. Tačiau kol Vokietijoj pakilimas taip ir bus pavieniai, nereikšmingi incidentai
UTF16 2017-01-04 21:52
Salubri 2017-01-05 00:12
Importuok ukrainiecius. Su jais nebus nei prievartavimu lavinos, nei teroristiniu ispuoliu, nei kvartalu kur negali uzeit ir kulturiniai skirtumai netokie ryskus. Nereiksmingi atsitikimai... turbut nesidomejai kaip naujieji siemet praejo Europoje.
Salubri 2017-01-05 00:47
Tommy Sotomayor yra youtuberis, kuris gerai paaiskina, kodel tai vyksta. Kaip ir sakiau multikulturali visuomene neveikia jei kulturos labai skirtingos, o ka turime negru kulturoje? Ten turi buti tikras nigeris, gangsteris, reperis. Tarp negru turi vartoti visai kitokia kalba ir manieras nes kitaip taves nepripazins kaip savo. Net buvo ivykis kai vienas isejo is koledzo pardavineti narkotiku nes jo nepripazino kiti. Jei gerai mokaisi, taisyklingai kalbi angliskai tai ju akimis tu elgiesi kaip tie baltaodziai. Tokia kultura skatina maza IQ, o tas veda prie nusiklatimu ir nestabiliu seimu. Uztenka paziuret kiek juodaodziu uzauga be tevo. Atkreipkim demesi i arabus. Jie mano, kad vakarai yra supuve, todel adaptacija nevyksta. Kai kur islamas draudzia muzika, mena, daile ir visokius kitus dalykus, kurie mums atrodo norma. Net Turkija, kuri atrodo yra maziau radikali yra parasius, kad po Oraliando zudyniu buvo nuzudyti ne zmones , o iskrypeliai tai ka kalbet apie visokius is Afganistano kur seksas su berniukais yra gerai, todel ir matem Europoje berniuku prievartavimus, o Svedija tapo prievartavimu sostine. Ju kultura sako, kad jei moteris saves neslepia tai ji yra kekse. Mes gi pagal juos esame "kufar" netikeliai.
Rukis 2017-01-05 01:40
kiesza 2017-01-05 17:48
Dirbau su keletu Ukrainiečių. Tikrai ūkiški, sumanūs nebijo rankų išsipurvint, mandagūs. Niekaip taipogi nesuorantu kodėl ES neatidaro jiems sienos ? Juk iškart užpildytų laisvas darbo vietas, ekonomika šautų į viršų, milijardinės perlaidos pasipiltų ir į Ukrainą ir tikrai mažiau nusikaltėlių ar piktybinių bedarbių privažiuotų. Laimėj kaip suprantu link to ir judama
jordanbn2 2017-09-06 07:02
Palyginti su vakaru bendruomene pabegeliai is rytu yra laukiniai. Jie ta savo kulture perduoda is kartos i karta, nes taip patogiau. Jie vienas kita paremia is dalies jiems taip lengviau isgyventi negu po viena. Kita vertus jie nesiintegruoja i vakaru kultura o naudojasi jos materialiniais resursais. Toks ju tikslas. Jie neissilavine, neturi supratimo apie gyvenimo buda europoje. Taigi stengiasi kuo daugiau ispesti materialines naudos ir to mokina savo vaikus. Bet nauda jie gauna ne dirbdami o isnaudodami socialines garantijas kurios is esmes sukurtos dirbantiesiems.