Istorija kartojasi? Hitlerio „Mein Kampf“ Vokietijoje tapo bestseleriu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2017-01-08 12:02
Būtų įdomu paskaityt ir pačiam nuspręst ko vertas knygos turinys. Tik atbaido tai, kad skaitytojais anttiek nepasitikima, jie negerbiami, bei laikomi neišprususiais, kad net jiems į pkalabą ateina "Kritiniai komentarai" kurie nurodo mąstymo kryptį.. O galvojau vokiečiai denacifikuoti galutinai
punktyras 2017-01-09 12:10
Kodėl komentarai nurodo mąstymo kryptį? Jei mąstymo kryptį galima pakeisti komentarais, tai mąstymas tikriausiai nėra toks jau tvirtas. Jei mąstymas nėra tvirtas, tai kryptį geriau nurodyti, kad nekiltų klausimų.
Hmz 2017-01-09 17:31
Aš manau, kad reikia nurodyti ir už ką rinkimuose balsuoti. Juk daugumos mąstymas netvirtas šiuo klausimu.
punktyras 2017-01-09 17:53
Rinkimuose proto lygio limitas, aišku, kiek utopinis ir tikrai netrivialus sprendimas, nors vertas svarstymo. Tačiau šiuo atveju mąstymo netvirtumas labiau kyla iš nesidomėjimo duotuoju klausimu ir balsavimas labiau paremtas kuo tik nori, o ne žinojimu už ką ir kodėl balsuojama. O „Mein Kampf“ skaitymas, rodo, kad tuo domiesi. Domėjimasis neimplikuoja supratimo, atsakingumo. Todėl leidėjai, jausdami atsakomybę, įdėjo komentarus. Kaip ant cigarečių pakelių rašoma, kad rūkymas žudo, o per vaistų reklamas primenama, kad neteisingas vartojimas gali pakenkti sveikatai, taip ir čia.