Įdomi „Xiaomi“ naujiena tiems, kas nėra beprotiškas audiofilas, bet nori tikrai kokybiško garso už protingą kainą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

admin 2017-02-03 23:29
Kas cia per straipsnis? kazkas kazkur kazkokiuose komentaruose parase kad sitos ausinkes gal ir neblogos
zipper 2017-02-04 00:40
Geriausias būdas išsirinkti ausines yra pačiam jas išbandyti, ką padaryti galima el. prekybos centruose tik gaila kai kuriuose būna mažas pasirinkimas. Be to tokie dalykai kaip dažnio diapazonas, varža... nelabai ką pasako kaip bus atkuriamas garsas (kaip pavyzdį, 1000$ kainuojančios Shure SE846, kurios dažnių diapazonas tik 15hz-20khz), na tačiau galima orientuotis pagal geriausius atsiliepimus gaunančias ausines jas išbandant.
nzn 2017-02-06 10:57
Akivaizdu, kad paprastas vartotojas gali tik nuspręsti patinka/nepatinka, patogu/nepatogu, ar turi papildomos funkcijas ir panašiais klausimais bandant ir čiupinėjant ausines. Kas liečia garso atkūrimo kokybę ir jos įvertinimą, tai gali atlikti daug patirties turintis audiofilas su tinkama papildoma aparatūra. Iš patirties žinau, kad galutinis vartotojo pasirinkimas gali būti ir dažnai būna ne audiofilo naudai. Šiuo atveju tai tik nieko nereiškiantis teksto kratinys prie gražių paveiksliukų. Vartotojas greičiausiai pirks dėl vaizdo ir kainos, ir akivaizdu, kad kaina yra didoka kaip kinietiškoms ausinėms.
audriusn 2017-02-06 18:49
dizaina nukomunizdino nuo Grado. O uz tokia kaina galima pirkt tas pacias Grado.