Ką daryti, jei įtariate, kad jūsų skaitliukas grybauja ir tuština piniginę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lizunas 2017-03-10 12:54
Su ESO sunku susikalbėti, ypač per trumpąjį numerį. Buvo pastebėta, kad jų mokėjimo sistema/logika kreivai veikia. Elektros skaitiklis visad būdavo nurašomas paskutinę mėnesio dieną (dienomis) ir iki kol mokėdavosi pagal parodymus viskas gerai buvo. Kai parodymai tapo skaičiuojami pagal mokamą sumą ESO duomenys apie skaitiklio parodymus tapo atsilikę arba skubantys. Mano skaičiavimai dieninio tarifo 20€ dabar būtų skoloje, jei jie sugalvotų skaitiklio rodmenis nurašyti? Mano manymu viskas prasideda nuo kainų šokinėjimų, kaip tik nuo pirmo kainos pokyčio ir prasidėjo, kreivai paskaičiavo ir opa, skiriasi duomenys... O paprašius atvažiuoti nuskaityti skaitiklį, pareiškė, kad dėl vieno žmogaus nevažiuos. Štai čekiai http://www.ipix.lt/images/c5738ea8274fa ... bdb64d.jpg Ir čia tik vieno mėnesio skirtumas, iki metų galo skirtumas tapo vertas 8€ Tai jei čia ne vienetinis atvejis ir po "skolos" laiškų surinktų tas sumas, prašau kiek jie už nieką pralobtų.
cosmosas21 2017-03-10 19:09
Kiek žinau, elektros skaitiklio duomenis reikia nurašyt ir deklaruot jau savaite prieš, bent iki 25 d. Tuomet normaliai viską paskaičiuoja. Likusios dienos skirtos tiems, kas pamiršta tai padaryti. Dabar tik čekius pažiūrėjau - tai nežinau tada kodėl tokie svyravymai
lizunas 2017-03-10 23:35
O kodėl kol vesdavo prisuktas kilovatvalandes ir pagal jas skaičiuodavo - viskas gerai buvo? Pradėjo skaičiuoti pagal mokamą sumą ir viskas sumišo.