Netradicinis, bet itin įdomus rizikos draudimo fondo vadovo straipsnis: „10 priežasčių, kodėl reikia mesti darbą šiais metais“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2017-03-17 14:17
google verte su tarpine rusu kalba? Backup plan ne taip lengva isversti kaip blogio planas
Rukis 2017-03-17 15:10
Šis straipsnis ne Lietuvos aktualijomis, o JAV skirtas. Kodėl jį skaitom?
wo123 2017-03-17 20:12
Darbo Lietuvoj niekada nebuvo daug. Jau keli metai kaip net menkiausio darbo rasti neįmanoma. Net dirbant nelegaliai nenori, kad dirbtum kiekvieną dieną, nes taupo pinigus. Apskritai šiuo metu neturint darbo kažką susirasti kaip darbą yra praktiškai neįmanoma. Moterys išnaudojamos kaip nežinau kas... Net savanorystė pasikėlė į neregėtas aukštumas. Dabar net į savanorystę priimami tik patys geriausi. SUSIMĄSTYKIT PAGALIAU PRIEŠ RAŠYDAMI. Pvz.: Panoramos pr. centre mačiau moterį flirtuojančia su būsimu darbdaviu - naktį ją išdulkino pro visus galus, turbūt būsimo darbdavio lovoje, kad priimtų į darbą valytoja ar kažkokia ofiso tvarkytoja. NĖRA DARBO, BET JO DAUG NIEKADA IR NEBUVO.
UTF16 2017-03-18 00:07
Visiškai suprantu autorių. Pvz., kai iš esmės vienintelė (išsiderėtų trijų) savaitgalio dienų paskirtis ima atrodyti kaip pasiruošimas visa siela atsiduoti darbdaviui likusias 4 dienas, tai turbūt signalas kažką gyvenime keisti. Bet pokyčiai nežmoniškai baisus dalykas.
Rukis 2017-03-18 00:36
Idiotiškesnės nesąmonės negalėjai parašyt turbūt. Dabar dirbu tokioje š* įmonėje. Darbuotojų ieško jau gal 5 mėnesius, niekaip rast negali. Žada mokėt tik 400 eurų mėnesiui, bet darbo vietos laisvos. Tai per kurį galą nėra to darbo? O gal ne darbo, o darbuotojų už vergišką atlyginimą nėra norinčių dirbt? SKIRTUMAI MAŽUTI, pajusk juos.
vanduo4 2017-03-19 19:20
Straipsnio mintis nuostabi: mašinos ne atima iš mūsų darbą, o už mus daro patį sunkiausią ir nuobodžiausią darbą. Tad mums belieka imtis kūrybos, o ne verkšlenti kad nebegalime daryti to, intelekto nereikalaujančio rutininio darbo. - Visgi tai nėra taip paprasta. Ar tai blogai? Manau reiktų džiaugtis, nes tai vienintelė sritis, kurios mašinos nepajėgios įveikti - Mašinos be mūsų, o mes be jų - kaip gyvybė be vandens. P.s. Mašinos žmogų išstumia iš darbo rinkos. Musulmonai iš lėto uzurpuoja Europą. Ar tai nepanaši problematika? Ką daryti?