Lietuvos žvalgyba papasakojo, ką mūsų šalyje išdarinėja Rusija ir Baltarusija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Artex 2017-04-04 09:55
Lietuvos žvalgybos institucijos pirmadienį paskelbė tradicinį grėsmių nacionaliniam saugumui vertinimą- tradiciškai Rusai puola
Audrius 2017-04-04 11:19
Siaip pastebejimas. Visi, ypac konservatoriai ir prezidente, pastoviai aiskina, kad vienintelis budas LT buti sekmingai-yra tiesioginiu uzsienio investiciju pritraukimas. Del to, reik mazint biurokratija, paprastint (mazint) mokescius ir pan, kad tik pas mus ateitu uzsienio investuotojai. BET Visi, YAPC konservatoriai ir prezidente, PASTOVIAI, isterikuoja kaip rusas mus pastoviai puola ir puola...itampos pastoviai dinimimos, o bet koks bandymas normalizuoti santykius ir mazinti itampas iskart nurasomas, kaip "ataka is vidaus-salies isdavimas". WTF??? Jei mums istikruju reikia investiciju (o ju tikrai reik), tai gal verta tam sukurti normalu klimata? Koks asilas detu savo pinigus i sali, kuri jos pacios vadovu, pristatoma, kaip sakantis Dombasas??
Kyborg 2017-04-04 13:03
Troli, ką nors naujo jau laikas sugalvot. Kiek gi galit kartot tą "rusai puola"?
Sebastianas 2017-04-04 13:26
Mažint mokesčius Nuo kada pas mus mažinami mokesčiai? Pas mus tik gali jie stovėti vietoje arba didėti (arba prisidėti papildomų mokesčių, kurių anksčiau nebuvo). Kalbos ir lieka kalbomis. Kolei kas, mano žiniomis, pas mus didžiausias darbo apmokestinimas. Tai apie kokias investicijas kalbama?
007 2017-04-04 16:36
O ką daryt? Nerėkt išviso? Tai žiūrėk metai po metų ir politikai visi prorusiški išrinkti, žiūrėk tik neigiama informacija apie ES, kalbos apie išstojimą, Rusijos garbinimas, romantizavimas, jų kultūros propagavimas, išstojimas iš ES, vėliau galbūt NATO ir tu jau vien tik Rusijos įtakos zonoje. Realiai dėl didelės ekonominės priklausomybės lengviau spausti politikus dėl tam tikrų vidinių pokyčių, kurių gali būti įvairių mūsų nenaudai. PVZ: Laisva žiniasklaida apribojama, pagrinde lieka tik valstybinė. Įvykiai piešiami tik Rusijos pasirinktomis spalvomis, matome tik koks niekingas vakarų pasaulis, o apie savas vidines šalies problemas tokias kaip korupcija, asocialumas, nusikalstamumas ir pan. net nenutuokiame, nebent matome savoje aplinkoje. Negalime adekvačiai rinkti politikų, nes taip ir nesužinome apie jų darbelius, nes žiniasklaida jiems ir priklauso. Negalime protestuoti, nes nežinome dėl ko arba būtume išvaikyti ir dar nubausti. Iš esmės tampame Baltarusija, su galbūt nebloga ekonomika, bet ribota infrastruktūra ir milžinišku pinigų švaistymui valdančiųjų prabangos poreikiams patenkinti, didele korupcija, visiškai priklausomi nuo Rusijos ekonomikos. Per keletą dešimtmečių beveik išnyktų ir mūsų kalba. Teritorija galbūt ir vadintųsi "Lietuva", bet kažko lietuviško mažai ir beliktų. Nebent sugalvotume dar kartą į Europą pasidairyti, tai ir teritorija atitektų Rusijai. Visada yra tautinės mažumos korta konflikto išprovokavimui, tik dabar tai sunkiai įmanoma dėl mažo rusų skaičiaus, o po kelių dešimtmečių gali būti ir labai paprasta. Toks scenarijus gana pesimistiškas, bet atsižvelgiant į Rusijos braižą tokia įvykių seka yra galima ir manau įmanoma. Okupacija čia net nekvepia. Ji nereikalinga, jeigu kita valstybė visiškoje Rusijos įtakoje ir dar pati save išsilaiko.