Profesorius apie paprasčiausią vaistą nuo 26 ligų: „jei apie tai pasakyčiau Suomijoje ar Japonijoje, iš karto žmonės imtų taip daryti, o Lietuvoje - sakyk nesakęs“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Šinšilas 2017-04-23 10:43
Pirmas sakinys prajuokino: pasirodo, delfi.lt - naujienų portalas! )) Delfi yra geltonoji spauda, bulvarinis skaitalas rašantis apie papus ir penius, gerai kad lietuviai žmonės protingi ir nekreipia dėmesio į jų „patarimus“.
Hmz 2017-04-23 23:08
Tai ko gi prapiesorius nevažiuoja mokyti japonų, o gaišta laiką su mumis, nabagais?
Spacewalker 2017-05-04 19:43
"Pasaulyje dabar atlikta tiek daug išsamių tyrimų, sukaupta tiek duomenų" - kiek durniu, tiek ir nuomoniu. O jei rimtai siais laikais duomenu tiek, kad nebeimanoma atrinkti kurie duomenys geri, o kurie niekam tike. "Mokslininkai sako" - cia jau kaip koks anekdotas. Viena diena randi: kava gert sveika, kita jau nebe. Tas pats su druska, cukrum, kava, citrusiniais vaisiais, mesa, grudinem kulturos, apie pieno produktus isvis nebesneku. Dabar net vaisiai pasidare nesveiki kai kuriems "mokslininkams". Kai atsiprasant ant kiekvieno debilo uzklijuojama etikete: " mokslininkai sake", tai ir pradedi viskuo abejot. Kai ateina toks profesorius kaip: Balys Dainys ir pasako vyrai nebeikit pas moteris, nes gret tapsit impotentais, tai nezinau ka ir besneket. Noreciau paklaus kiek profesorius istyre monozigotiniu dvyniu (kuriu vienas susilaikydavo ir ejo pas kaimyne Ona, tik karta per menesi, o kitas kada uzsigeides) pries pareiksdamas siuos kliedesius.
zet 2017-05-05 01:55
straipsnis apie apskrtai sporta, lazdeles vienas is budu.