Kaip didžiausia svajonė gali gerokai pagadinti karjerą: verta pagalvoti keičiant darbą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

FtBall 2017-04-26 15:53
Aš programuotojas ir maždaug pusę darbo laiko būnu ofise, o kitą pusę - dirbu namie. Svarbiausia pačiam suprast, kur/kada darbas efektyvesnis. Iš ryto ateinu į ofisą, ir bendrauju su projektų vadovais, darau įvairias smulkmenas, o vakare, namie - darau sudėtingesnes užduotis.
kukulis4 2017-04-26 16:26
ne visi gali prisiversti dirbti is namu. Kitiems gi - jokiu problemu. As dirbu su daug zmoniu, kurie full-time dirba is namu. Visgi didzioji dauguma ju turi specialiai tam irengta patalpa, su atskiru iejimu is lauko ir aiskiom taisyklem seimos nariams, kaip ir kokiomis aplinkybemis galima zmogu trukdyti ir toje patalpoje sukurta darbine atmosfera.
kestutisz 2017-04-26 23:21
"40 proc. namie dirbančių žmonių jaučiasi atitolę nuo kompanijos strategijų" - tai, kad čia pliusas. Gi tos "kompanijos strategijos" yra iš principo tam, kad kažkuom užimti žmones darbe, kad perdaug nenuobodžiautų. Pagrindinė problema su darbu namie yra kitur - reikia kad kažkas protingai formuotų užduotis ir vertintų rezultatus, nes tada nebegroja tas kad jei jau atėjo iki darbo vietos tai gal iš nuobodulio ką nors susigalvos ir gal net nuveiks kažką naudingo. Arba atvirkščiai - bus ką statyt ant ausų, o užduotis gal kaip nors susiformuluos pagavus įkvėpimą rėkiant :)
Shinigami 2017-04-27 06:38
Ar žmogus gali dirbti namie ar ne priklauso nuo jo charakterio (ar sugeba susikaupti darbui namie), nuo darbo (ar yra užduočių kurias gali atlikti savarankiškai) ir sugebėjimų (ar sugebi savarankiškai priimti naujoves darbo spartinimui).
Kyborg 2017-04-27 19:25
Kalbi kaip žemiausios grandies darbuotojas. Namuose paprastai dirba aukštesnės grandies darbuotojai, kurie turi patys susiformuot sau užduotis, kad pasiektų reikiamą rezultatą. Vėl gi, tam, kad tinkamai tą galėtų padaryt, jie turėtų būt nenutolę nuo kompanijos strategijų ir jaust "pulsą" kas vyksta, kuo kompanija gyvena.