Už 5 dolerius baltarusiai vilioja technikos gerbėjus: tokios pramogos turbūt nerasite niekur kitur pasaulyje  ()

Nežinia, ar norėdama sutaupyti darbuotojų atlyginimams, ar bandydama padidinti užsieniečių susidomėjimą, tačiau „Minsko traktorių gamykla“ nuo šiol suteikia galimybę turistams prisidėti prie traktorių konstravimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujienų agentūros TASS žiniomis, padirbėti prie konvejerio gali kiekvienas norintis. Tokia pramoga kainuoja penkis dolerius (4,5 euro). Duodamas interviu rusų naujienų agentūrai gamyklos atstovas sakė, kad turistams, o ypatingai užsieniečiams yra labai įdomu stebėti, kaip surenkami traktoriai.

Patiems smalsiausiems lankytojams buvo nuspręsta paruošti specialią programą, kurią sudaro penkios skirtingos surinkimo operacijos. Pavyzdžiui, turistai gali pamėginti įtvirtinti vairo traukes, kolonėlę arba sudalyvauti priekyje montuojamo hidraulinio mechanizmo surinkime.

Siekiantys didesnio autentiškumo netgi bus aprūpinti darbininkų apranga.

Baigę darbus turistai gaus diplomą, kuriame bus įrašytas jų pagaminto traktoriaus modelis ir serijos numeris. Be to, nuo liepos mėnesio gamyklos lankytojams taip pat bus suteikta galimybė pasivažinėti didžiausiu „Belarus“ traktoriumi, kurio maksimali variklio išvystoma galia siekia 355 AG.

Portalo motor.ru duomenimis, nuo metų pradžios MTZ jau pagamino daugiau kaip 1,2 tūkst. traktorių, iš jų ketvirtadalis buvo pristatyti užsienio šalių klientams. Baltarusiška technika yra prekiaujama 18 šalių.

Gamykla veikia nuo 1946 metų ir per tą laiką jau spėjo pagaminti daugiau kaip 3,7 mln. įvairių žemės ūkio mašinų ir statybinės technikos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(40)
(1)
(39)

Komentarai ()