Kaip Elonas Muskas viską suspėja? Pasirodo, šis žmogus sėkmės siekia savo dienotvarkėje pasitelkdamas vieną gudrybę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2017-06-21 13:51
Kur paryškinau mėlynai sutinku 200%, kur raudonai mano manymu grynas BS, ta prasme nuolatinis savęs preivartavimas dirbti daugiau ir daugiau, per kuo trumpesnį laiko tarpą, man būtu šakės per 1 savaitę, atsidurčiau ligoninėj. Geriau galvoti kaip viską padaryti produktyviau, galvoti kaip galima sumažinti darbo sąnaudas, optimizuoti ir automatizuoti procesus, rasti žmonių kurie gali perimti dalį darbo ir tokiu būdu padidinti produktyvumą, o ne ariant kaip arkliui įsispraudus į supergriežtą grafiką. Bent jau man tas (kūrybinis) metodas vekia ir aš nepervargsu. Dar svarbesnis kriterijus yra išsimiegoti kiek reikia, tada produktyvumas ir kūrybiškumas padidėja dar labiau.
Evil Goku 2017-06-21 20:36
?
Creatium 2017-06-22 10:58
Apple vyr. dizaineris Johny Ive apie Steve Jobs yra kartą pasakęs, kad išskirtiniausias jo bruožas buvo neįtikėtino lygio koncentracija. T.y. gebėjimas į konkretų dalyką sukoncentruoti absoliučiai visą savo dėmesį tam laikui. Tada produktyvumas gali išaugti milžiniškais kiekiais. Spėju, kad E. Muskas turi išsiugdęs panašų gebėjimą. T.y. konkrečiu momentu sukoncentruoti savo dėmesį į konkrečios problemos sprendimą.
immortallt 2017-06-22 11:09
bahuriux, tikrai Musk'as neturėjo omeny, kad reikia fiziškai dirbti kuo daugiau. Aukštesnio produktyvumo siekis ir yra bandymas procesus optimizuoti ir automatizuoti, kad su kuo mažiau pastangų padaryti kuo daugiau. Bet kai vieni išmoko plytą padėti vienu būdu ir daugiau nesidomi, visą gyvenimą taip pat ir deda tą plytą. Net jei matys, kad kolega dirbdamas kitaip tai padarys 2x greičiau, vis tiek dirbs visą gyvenimą taip pat. Tuo tarpu kitas žmogus, nors ir dirbs greičiausiai ir produktyviausiai, vis tiek ieškos būdų dirbdamas, kaip tą procesą dar pagreitinti.
AAA000 2017-06-24 13:17
pirmas yra isnaudojimas, siekis isnaudot, taikymas praktikoje antras yra teorinis isnaudojimo modelis, siekis sugavot isnaudojimo modeli, koncepsija.
AAA000 2017-06-24 13:28
mazdaug 50% populiacijos. skiraisi nebent tai, kad tai ivyksta nevienodu laiko momentu.