Kiek juokinga, bet tikra istorija: 79 metų vyras skrido pusryčiauti, bet kelionę baigė tikru kaskadiniu triuku - atsitrenkė į medį ir lėktuvą nutupdė automobilių stovėjimo aikštelėje (Video)  (2)

Garbaus amžiaus vyro pilotuojamas nedidelis lėktuvas Konektikute patyrė avariją ir nusileido tiesiai automobilių stovėjimo aikštelėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po neįtikėtino kritimo lakūnas iš lėktuvo išlipo sveikas. Neįtikėtiną lėktuvo avarinį nusileidimą užfiksavo automobilių aikštelę Pleinvilyje, Konektikute, stebinčios vaizdo kameros. Nedidelio lėktuvėlio skrydis lyg suplanuota baigėsi kietu nutūpimu prie čia esančių automobilių.

Į įvykio vietą atskubėjus pareigūnams paaiškėjo, kad 1981-ųjų „Cessna“ lėktuvą pilotavo 79-erių vokietis.

Avarinis nusileidimas video siužete

Jis esą skrido pusryčiauti. Planai kiek pasikeitė. Išvengęs smarkių sužeidimų jis pasakojo, kaip grįžo iš ligoninės namo ir smarkiai pabučiavo žmoną.

Visgi, nors daugelis iš karto atkreipė dėmesį į garbingą piloto amžių, jis čia visai niekuo dėtas. Iš tikrųjų, tai pilotas meistriškai suvaldė lėktuvą ir avarinį nusileidimą atliko teisingai išsirinkęs vietą, kurioje nebuvo žmonių. Reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad jis net nekliudė automobilių ir, galima sakyti, nusileido taip, kaip ir norėjo.

Tai kas nutiko lėktuvui? Vis dar vyksta tyrimas, tačiau pareigūnai jau aptiko galimą lėktuvo sudužimo priežastį - iš bako bėgo degalai.

Pagal Gineso rekordų knygą, vyriausiam pasaulio aktyviam pilotui yra 99 metai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(17)
(10)
(7)

Komentarai (2)