Policija primena, kad tai kas buvo leidžiama vasarą, nuo dabar jau draudžiama: nepamirškite, kad negautumėte baudos  (12)

Panašiai, kaip sukiojame laikrodžių rodykles du kartus per metus, taip pat vadovaujamės skirtingais KET reikalavimais nuo lapkričio 1 d. iki balandžio 1 d. ir likusius metus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-11-06 Policija primena, kad tai kas buvo leidžiama vasarą, nuo dabar jau draudžiama: nepamirškite, kad negautumėte baudos  (12)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lietuvos policija trumpai primena, kokie KET reikalavimai įsigalioja kiekvienų metų lapkričio 1 d.

  • Nuo lapkričio 1 d. iki kovo 31 d. ne gyvenvietėse leidžiama važiuoti lengvaisiais automobiliais, krovininiais automobiliais, kurių didžiausioji leidžiamoji masė ne didesnė kaip 3,5 t, motociklais ir triračiais automagistralėse ir greitkeliuose ne didesniu kaip 110 km/val. greičiu.
  • Nuo lapkričio 10 d. iki iki kovo 31 d. draudžiama eksploatuoti motorines transporto priemones, išskyrus mopedus, motociklus, triračius, visų rūšių keturračius, ir priekabas su vasarinėmis padangomis.
  • Nuo lapkričio 10 d. iki kovo 31 d. lengvųjų automobilių (M1 klasė) padangų protektoriaus rašto gylis turi būti ne mažesnis kaip 3 milimetrai.
  • Būtina pasirūpinti transporto priemonės technine būkle: šviesos žibintais, signalizacija, stabdžiais, stiklo valytuvais ir plovikliais, užpakalinio vaizdo veidrodėliais, vairavimo sistema.
  • Nepamirškite būti matomi kelyje: neapšviestuose keliuose tamsiuoju paros metu (ar esant blogam matomumui) turėti prie drabužių prisisegus kitiems eismo dalyviams matomoje vietoje atšvaitą arba vilkėti ryškiaspalvę liemenę su šviesą atspindinčiais elementais, arba neštis kitą šviesą atspindintį elementą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(20)
(6)
(14)

Komentarai (12)