Karščiausiu 2018 m. tašku taps Libija? Ko ten prireikė Rusijai ir kaip viskas būtų daroma

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lindemann 2017-12-27 12:07
Taigi mato Putinas, kokia sėkminga jiems buvo kampanija Sirijoje, sustiprinta įtaka artimuosiuose rytuose, Assadas su savo šaika dabar gali būti stumdomas į kurią tik pusę panorės Kremliniai. Dabar rusai įsidrasino ir bandys susigražinti/pasididinti įtaką kituose regionuose. Laukia "arabų pavasaris", vol.2.
kiesza 2017-12-27 13:50
Faktas tas, kad didelėm šalim kariauti yra toks pat prestižas, kaip garsiam autokoncernui dalyvauti F1. Rašo, kad agresiją Ukrainoje iššaukė Kadafio nužudymas, nerandu loginės paralelės. Manau turėtų atsigauti donbasas, jai amerikiečiai išties parems padoresniais ginklais, netikiu, kad Ukraina ilgai išliks rami praradusi šitokią teritoriją
dainius.tamošaitis 2017-12-27 18:51
Nesuprantu kam iskreipiai istorija buvo taika toja Libijoja kol Jav nesugalvojo valdzios nuversti. Paremia keles grupuotes pinigais ginklais nuvertia galvojo jie uz tai naftos duos bet visas apvertia isis kuri peremia visa valdzia libijojia ir padare nestabilia sali. O kad rusija kisasi tai tik i gera , turim pavyzdi dideli Sirija kol nebuvo rusijos per turkijos siena tekejo nafta ir visi buvo laimingi ant vazdo pakovodavo bet jav taip ir nesijemia nieko rimto kad stabdytiu isis. Atejo russia ir ka pirmausia pradejau naikinti naftos platformas ir gabenimo priemones o pokeliu metiu russian ir sirijos valdzia sutruskino isis.
kiesza 2017-12-28 07:23
Klaidų miškas. Gramatinės dar atleidžiamos tik ne stiliaus su faktinėm
dainius.tamošaitis 2017-12-28 09:52
O kas tau netinka iki Jav isikisimo buvo Libojoja sioka tokia taika ir zmones gyveno o kas dabar darosi?????
MAKSASBEPAVARDIS 2017-12-28 17:27
Mums netinka, kad prisistatai dainium tamosaiciu, bet pagal rasysenos klaidas esi koks ivanas agurkich. Taip dazniausiai veikia troliu fabrikas, ypac, kai naujienoje kalbama apie rusija
manciukaz 2017-12-28 20:17
Jav sunaikino Libija, dabar ta bando padaryti su Sirija.. ir ju finansuojamiems teroristams tai puikiai sekėsi kol Rusija neisikišo.. jav-izraelis-uae sukurė isis ir kitas grupuotes kaip alqueda-alnusra..
vanduo4 2018-01-01 20:55
- Tavo rašliava rodo jog Rusijai trūksta lietuviškų agentų, tai ivanai bando juos vaidinti. Visgi tai sveikintina - lietuvių kalba plinta į rytus; - Beje iki JAv įsikišimo Libijoje taikos jau nebuvo. Prasidėjus Pasaulieni finansų krizei, ši prasidėjo ir Libijoje. Vietinai sukilo prieš Gaddafi valdžią norėdami pokyčių diktatūroje, o šis pabandė maištus numalšinti jėga. Aišku Vakarai tuo pasinaudojo ir nuvertė dar vieną režimą tikslu "įdiegti" demokratiją. Galima ginčytis, bet šis demokratėjimo procesas Pasaulyje neišvengiamas - režimai verčiami taikiai arba jėga ir dažniausiai tai daroma vietos gyventojų rankomis. Šis procesas fiziškai buvo sustabdytas tik Sirijoje tik klausimas kaip ilgai? - Iki visos tos zavarūchos, Gaddafi buvo naudingas taikai regione palaikyti, juk geriau kontrliuojama diktatūra nei Islamo radikalai. Bet atėjus laikui, Gaddafi "kultūringai" buvo pasiūlyta pasitraukti, deja jis atsisakė diktatūrą užleisti modernesniai - demokratinei sistemai. Tokiu atveju buvo duota žalia šviesa jo nuvertimui. - O tai ką dabar daro Rusija, tai ji ardo viską kas buvo Vakarų sukurta pasinaudojant Pasauline krize. Kol kas ji tik stabdo demokratėjimo procesus kurdama buferines zonas, bet neturi pasiūlyti jokios alternatyvos, kaip kad Š.Korėjos likimą. Tai tiek.
vanduo4 2018-01-01 20:59
- Tu dėl vieno esi teisus, ISIS atsirado kaip galimybė nuversti Sirijos režimą, kad ten paskui būtų galima sunaikinti teroristus ir pakeisti prodemokratinę valdžią. - Deja Rusija yra toks pat Teroristas kaip ir ISIS tik daug daug modernesnis. Kuo? O gi tuo, kad šis teroristas yra "prognozuojamas", priešingu atveju Pasaulinis karas jau seniai būtų.
sub 2018-01-02 11:19
Išmok rašyti normaliai visų pirma, antra neteršk Lietuviško rašto ir kalbos su savo "Libojoja"...