Keisti blogi milijardierių įpročiai: kur paslysta Markas Zuckerbergas, Jeffas Bezosas, Markas Cubanas ir Steveas Jobsas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MariusAdamonis 2018-01-26 14:49
Pirmoko rasliava...Nuo kada taupumas ,ir sugebejimas valdyti savo finansus ,neislaidaujant ten kur nereikia yra blogas /keistas iprotis?,tuo labiau darbuotoju sudrausminimas,esant reikalui,teliko ziurejimas norint atsipalaiduot po sunkiu darbu?,juk viskas cia zmogiska ,ir normalu,ar jeigu jau izymus zmones ,reiskia del bet kokio sudniekio reik ispust burbula?,bull shit ne straipsnis...
Lukasfragas 2018-01-26 15:03
Jei taip grubiai tariant, nematau neivienos problemos pas juos. Kad turėdamas miliardus renkiesi tokia pat aprangą (kad nereiktu gadinti bereikalingos energijos rūbų p;aieškai) arba kad važinėji su eiline mašina, nes ji tau yra tik transporto priemonė, KAME ČIA PROBLEMA? Tai, kad miliardierius sumoka 60mln už kainuojantį paauksuotą telefoną - tai yra problema. Jie visi genijai, protingi žmonės, kuriems visiškai dzin materialūs dalykai tokie, kaip namai, mašinos, rūbai aksesuarai - jiems niekam nieko nereikia įrodyti. Jie jau įrodė vieninteliam žmogui, kuriam svarbu įrodyti - pačiam sau.
vanduo4 2018-01-26 18:21
O aš tai nusipirkčiau gerą mašiną dėl ramybės, kad Lietuvos kaimas pirštais nebadytų ir pažvengčiau atsidaręs langą. Kokie Jūs visi maži. Straipsnio autorius yra depresuojantis ubagas.
ArtVrb 2018-01-26 23:48
O as taip pat nesirengiu brangiais rubais vardiniais ,ar varineju su kokiu x5 nors galeciau.Visu pirma savo styliaus neturiu visu antra as galiu tuos pacius batus nesiot kas ir trys metus jai jie geri.Patogu svarbiu ir nesalta,ar nelyja.O masina paprasta 0.9 variklis svarbu patogi. Pinigai yra tik kas nusipirkt kazka,nereiketu y juos susikoncetruot.Reik daryt tai ka nori ir sau jokiu ribu ar barjeru nestatyti ir nekreipt y nieka demesy.
lindemann 2018-01-27 16:47
Čia gal labiau iš post-Sovietinių šalių atėjusi mada, kad jei tampi milijonierius ar šiaip pasiturintis, būtinai turi savo statusą demonstruoti pirkdamas brangius, išsiskiriančius auto, dėvėdamas kažkokius tai vardinius drabužius, dar kitaip reikštis, kad visi matytų tavo statusą. Kažkoks nepilnavertiškumo ir susireikšminimo kompleksas. Bet galima tai lengvai pagrįsti, jog iš vargingo laikotarpio ištrūkę žmonės dabar gali sau leisti tai, apie ką kažkada galėjo tik pasvajoti, todėl reikia "pasirodyti" prieš kitus. Tai čia kaip kam, man pvz. straipsnyje minimi žmonės elgiasi pakankamai priimtinai, o visi tie, kurie narcizistiškai prašo dėmesio ir bando parodyti savo "lygi", čia jau kažkoks psichologinių problemų rinkynys pas tokius individus.
apvalus 2018-01-27 18:54
Siaip Lietuvoje yra tikrai nemazai gana turtingu zmoniu, kurie savo pinigus leidzia protingai. Esminis tokiu zmoniu pozymis - issilavinimas. Ir as nekalbu apie diplomus, o apie tai, kiek zmogus mates pasaulio, kiek knygu perskaites, koki darba dirba. Tokie zmones labai aiskiai delioja prioritetus. Bet taip, vis dar yra nemazai zmoniu, kurie demonstruoja savo turta ir gyvena tik del jo. Kitokios saves realizavimo formos jiems dar neatrastos.