Pasirodžius informacijai apie manipuliaciją ir draudimus, kritovaliutų rinkos vertė per 24 valandas sumažėjo $100 milijardų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shioks 2018-02-02 20:36
"Jau seniai kriptovaliutas remiantis Kay Van-Petersen, Saxo Bank analitikas, neseniai interneto medijoms sakė, kad manantis, kad bikoinas šiais metais gali pasiekti 50 000 $ – 100 000 $ lygį." Mano nuomone BTC pasieks 6k riba ir laikysis iki pavasario vidurio ir jei isigalios draudimai mininti ir prekiauti Indijoje, Kinijoje ar P. Korejoje kai kris iki 3k. Jei pajungs reguliavima, kaina kils iki ~4-5k , o jei nebus ivestas reguliavimas ir neuzdraus minerio, kaina kils iki 10k.
Berserkas 2018-02-02 22:43
Su bitcoinais atsirado problemų ir be draudimo kai pasiekė aukštumas, bitcoiną kuriant negalvojo apie tokias problemas. Manyčiau jog nauja kriptovaliuta turėtų vėl kilt. Tik va, klausimas kada ir kas. Nemanau jog tai bus kažkas iš darbartinių populiarių. Bet kol vyks draudimai tol beveik visos kriptovaliutos po truputį kris, nebent kokia valstybė padarys reikšminga žingsnį kriptovaliutų atžvilgiu. Pvz:. Įteisins tam tikras decentralizuotas kriptovaliutas tačiau surinks iš jų mokesčius. Tuomet galbūt prie to prisijungs ir kitos valstybės siekiant papildomo biudžeto.