Šalia kitų įdomybių paaiškėjo ir tai, kokį telefoną naudoja A. Valinskas: mažai kas atspėtų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DariusWh 2018-04-25 12:12
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Technologijos » Mobilusis ryšys Tikrai taip, čia yra straipsnis apie Technologijas» Mobilusis ryšys. Kai 23% apie technologijas sudaro visa straipsni, tai nesiskaito straipsnis apie technologijas, bent jau pasistenkite virsyti 50%. Ir tie 23% š...o verti. P.S. Ir prašau pakeiskite pavadinima į jums tikrai patiksianti: "Šalia kitų įdomybių paaiškėjo ir tai, jog mes turime straipsnių apie...: mažai kas atspėtų"
eXpo 2018-04-25 17:18
Nu jau toks amzius pas ji, tingi gilintis i ismaniuju tel. valdyma, galimybes ir t.t. o kai zmogui neidomu - jam labai sunkiai daeina.
lindemann 2018-04-25 18:58
technologijos.lt vis atranda naujas žemumas. Pionieriai šioje srityje.
HardAxe 2018-04-26 11:38
O aš šiai dienai nematau geresnės navigacijos nei telefonas. Naujausi žemėlapiai, realtime eismo informacija ir t.t. Kai viena kompanija "nusivažiuoja" arba apsimokestina visada atsiranda nemokamas geras konkurentas tenkinantis tavo poreikius. Telefonas suteikia laisvą galimybę rinktis paslaugas. Sekimas? Na seka mane google ir fb, bet jie gauna gana ribotą informaciją, tik tiek, kiek aš tame telefone laikau. Kadangi nevykdau jokios nelegalios veiklos ir šiaip kažko slapto man tai atrodo neblogi mainai už tai, ką gaunu. - taip dar turiu nusipirkti brangų telefoną, kad jie mane galėtų sekti . O privatumo aš taip ar taip neturiu - dabar gyvenu Švedijoje, bet kas gali rasti mano adresą, patikrinti mašinos informaciją ar peržiūėti mano pajamų deklaraciją...