Kodėl į „Facebook“ negalima kelti nuotraukų su moterų speneliais, o vyriški niekam netrukdo? Pasirodo, tai yra saugumo klausimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2018-04-28 12:04
Kad pagal tyrima apie vyrų krūtinę galėčiau visai kitą pasakyti. Tiesiog dvigubi standartai.
SaMaras 2018-04-29 18:44
Na nežinau kiek ten tiesos, kiek miesto legendos sklando, bet putliems, apvalainiems vyrukams irgi nevisada pavyksta topless nuotraukas įsidėti..
Shinigami 2018-04-30 06:57
Tokie dvigubi standartai jau labai, labai seniai taikomi ir tapę moralės normomis vakarų pasaulyje. Šiltuose kraštuose moterys plikais papais vaikšto ir tame nemato problemos, bet vakaruose tai nėra priimtina, nebent tai akcija už gamtos išsaugojimą Vakaruose visiškai nuogas vyras butu moralesnis, nei moteris nuogais papais. Čia gal nuo Romėnų laikų atėjo? Kai gladiatoriai nuogi kaudavosi, todėl nuogų vyrų skulptūrų yra daugiau, nei moterų su nuogais papais. Dar įtakos ir tai turi, jog neseniai moteris buvo vyro nuosavybė (o kai kuriuose kraštuose ir dabar yra), todėl vyrai nenori kad jų nuosavybę kiti matytu, bet patiems pasirodyti nuogiems visai smagu (gal kito vyro "nuosavybė" susidomės). Viskas moralės normose, kurios pamažu keičiasi. Kai kur moteris neužsidengusi veido, nepadoru. Dar neseniai sijonai iki keliu buvo nepadoru. Dabar su mini sijonėliais vaikšto. Greit ir moteris nuogais papais bus normalu. Nes tai ką pastoviai matai taip smarkiai nebetraukia.