„Plokščiažemininkai“ surengė konferenciją: daugiau nei 200 teorijos šalininkų dalinosi „galvą sprogdinančiomis žiniomis“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

S.J 2018-05-04 10:49
Tiesa pasakius noretusi sudalyvauti tokiame seminare, ir gauti doze gero humoro. Nors gal kaikurie ir nesuprastu. Realiai blogiausia kada diskusijoje 100% zmoniu bendrauja is vieno ir to paties rato, jei butu itraukti zmones tiek kas netiki plokscios zemes teorija, ir galetu irodyti, tai tie zmones tikintys butu paprasciausiai sugniuzdyti, prarastu savo tikejima kazkuo nerealiu, tas pats kas dabar daugumai tikinciu dievu, krikscioniu ar kitos religijos, yra kaip ir tabu meginti irodyti jog yra kitaip, nes paprasciausiai zmones pasijaustu nuvilti ir apgauti. Keistas tas zmoniu pasaulio suvokimas.
Lukasfragas 2018-05-04 11:04
APPLY COLD WATER TO NON EXISTANT AREA (BRAIN) :Tai, kad Žemė yra apvali, daugiau nei prieš 2000 metų įrodė graikai, tačiau tokio ilgo laiko nepakako
vardasas 2018-05-04 12:03
Paprasciausiai jie greiciausiai yra gime ir uzauge narkomanu ir alkoholiku seimose ir tai tesiasi is kartos i karta tad jie niekaip negauna net elementaraus issilavinimo, jie greiciau patikes religija nei mokslu.
daynewss 2018-05-04 14:35
"...kad gravitacija, laikanti mus visus prie planetos paviršiaus, įmanoma tik dėl to, kad planeta yra sferinio pavidalo..." - va čia tai geras. O aš galvojau, kad atvirkščiai. Galvojau, kad tik dėl gravitacijos susidarė planeta, o po to, kai jos skersmuo įgavo tam tikrą reikšmę, priklausomai nuo masės ji pradėjo "apvalėti" būtent dėl gravitacijos.
conjurer 2018-05-04 15:04
Pac-mano teorija? Wow! Kartais pagalvoju, kaip susiklosto žmonių gyvenimas, kad jie prisijungia prie tokių kultų (nežinau kaip daugiau tai pavadinti). Bloga vaikystė? Nepasitenkinimas valdžia? Šizofrenija? Lengvas būdas užsidirbti pinigų? Kad ir kas tai būtų, šiuolaikinis internetas suteikia mums daug būdų atrasti žmones su kuriais neverta pratęsti giminės. Visi šie pacmanai ir konspiracininkai taps antivaxeriais, nes šie žmonės imlūs tokio lygio propagandai. Paprasti žmonės nebus linkę su jais daugintis, pagrinde dėl to kad jie neužsičiaupia apie tai, o ligos pribaigs jų vaikus. Moderni eugenika, arba idiotų autogenocidas.
mch0lic 2018-05-05 12:40
nut job convention
DarkNRG 2018-05-06 03:13
People from around the globe gathered to flat earth convention..
Chronas 2018-05-06 15:01
Jūs visiškai teisus. Pažįstu keliolika tokių žmonių. Visi iki vieno turi problemų su narkotikais. Kai kurie turėjo rimtų emocinių traumų vaikystėje, kitų šeimose gausu šizofrenijos, depresijos, savižudybės atvejų. Žodžiu, - DUMBLAS. Ir, aišku, kaip taisyklė, tokių žmonių savivertė yra neigiama. Todėl reikia kažko TOKIO, kas padėtų pasijust ypatingais, aukščiau už kitus, daugiau žinantiems už kitus. Iš esmės tai visokio tipo ego-centrizmo apraiškos, kaip ir su dauguma religijų. Gyvena iliuzijose, nes yra TINGINIAI ir bėga nuo tikrovės, kokie mėšlo gabalai patys yra, nes kitaip tektų kažką daryt, kad pasikeistų, pritaptų prie pasaulio (realybės), o tai kainuoja nemažai jėgų, ypač tolyn i amžių. Daug lengviau apgaut save ir taip būt laimingesniais, kad ir tik svajonėse. Šiaip, tokia tendencija visame pasaulyje, kas liečia visokias mažumas ir kitus likimo nuskriaustuosius - realybės neigimas iš baimės ir tingumo. PVZ.: vanduo4 - vadovėlinis atvejis, pasekit jo komentarus ir "evoliucija" per kelis metus. Galima net kokį psichoterapijos baigiamajį apie tokį rašyt būtų vien iš komentarų