Tragiškas nesupratimas, kaip veikia šiuolaikinės technologijos? Kaip D. Trumpas paaiškino, kas jam neaišku dėl Rusijos organizuoto įsilaužimo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2018-07-20 15:12
- Visas šitas šou skirtas parodyti jog Trump'as ir likusioji Amerika nėra vienalyčiai. Tai "geras ir blogas policininkas" žaidimas; - Kam to reikia? 1. JAV betkokiu atveju turi parodyti savo griežtą poziciją visasis klausimais, todėl senosios tvarkos neatsisakoma (įsilaužimo tyrimas, kaltininkų nustatymas ir pan.); 2. JAV turi būti lanksti, nes dabartinėje globalioje politikoje argumentai nieko nereiškia (pvz.: Ukrainoje Rusijos karių nėra). Todėl Trump'as laikosi nuosaikios politikos, kaip geresnės alternatyvos agresoriui, nei griežtoji JAV pozicija. Taip tarsi sukuriamas kontroliuojamas pasirinkimas agresoriui - priimk tai ką siūlo Trump'as arba susidurk su teisine JAV sistema. Išvada: Trump'as yra trojos arklys bandant įdiegti pokyčius iki to momento, kai problemas galės išspręsti tik karas. Trump'as - tai šansas išvengti Trečio Pasaulio ginkluoto konflikto. - Ir jeigu Rusija tikrai prisidėjo prie Trump'o atėjimo į valdžią, ji labai pasitarnavo Pasaulio ateičiai.
007 2018-07-20 18:59
Prispėlioti galima daug. Akivaizdu, kad Trumpas buvo silpnoji pusė šiame susitikime. Jau jeigu jeigu spėliojama: aš spėju, kad Trumpas į Putiną žiūri kaip į lyderį, turintį patirtį ir įrankių veikti viešąją nuomonę ir rinkimus. Todėl ir kalbasi akis į akį be jokių vertėjų, nes turi tam tikrų susitarimų ir kažką susitaria naujai. Galbūt Trumpo veiksmai ir neatitinka JAV užsienio politikos, bet galimai, jis turi atidirbti ir sukti tą dalyką kita linkme. Viduje pernelyg daug pagalbos nesulaukia dėl savo egocentrišmumo todėl pagalbos ieško užsienyje. Trumpai tariant, ruošia "pachazūchą", kad kažkas nuveikta tarptautiniu mastu, o realiai žiūrės savo uodegos ir galvos kaip čia užsitikrinti daugiau galios politikoje JAV.
bahuriux 2018-07-21 21:39
Trumpas pašiko markę, aukoja net nato partnerius, ką ir bekomentuoti čia, tiesiog blogiausias visų laikų JAV prezidentas/kremliaus statytinis ir tieisog klounas ir tiek žinių.