JAV iš esmės visiškai uždraudė itin svarbias technologijas, o einant dar toliau - Rusijos naftos ir dujų sektorius atsidurs prie mirties: sankcijų karas, kurio putiniškas elitas bijo labiau nei sovietinis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Instruktorius 2018-08-12 09:06
Niekas ten nesikeis, jei ne putina, laisvai gali isrinkti zirinovski, rusijos gyventoju dauguma, nepalaiko vieni kitu , ten is zmoniu samones istrinti tokie dalykai. Tik mazomis grupelemis zmones bando kazka sakyti valdziai, bet atvaziuoja policija ir visiems su bananais per galva, jei sakojasi smarkiau. Paklausk ruso kuo jis prisidejo prie Gruzijos Ukrainos puolimo, sakys as nieko nezinau as ant nieko nepuoliau...nors jis balsavo uz tokia valdzia. ir nors ka tu jam sakysi vistiek jis nekaltas. Nors viduje supranta viska ka ka jam sakai. Del duju ir naftos tehnologiju tai jie dar ilgai netures problemu , nes kinijos valdzia jiems labai padeda. Parduos /priduos /isnuomuos tuos telkinius , kad tik valdzioje dar isbuti, ir gaus tas technologijas.(valdzioje esantiems ta rusija visiskai nerupi, savo vaikais senai pasirupino kad jie gyventu kur nors vakaruose kur normalus zmones) Jei negaus, piniguis naftos, dar liko daugybe visokiu resursu kur zmones dirbdami nemokamai, valdziai uzdirba didziulius tiesiog milziniskus pinigus , kaip auksas / deimantai, retieji metalai/ zemes ukio produkcija/ eksportuos ir mainais iskurnors gaus tuos irankius naftai isgauti... greiciau naftos nebereikes / nei jie netures su kuo jos isgauti.
immortallt 2018-08-12 10:28
Geras žmogus? Pasižiūrėkime Kryme, kaip rusų bobutės ukrainiečius spardė ant žemės, jau sąmonę praradusius nuo daužymo. Pasižiūrim, kiek jau dešimtmečių leidžia žudyti aplinkinius. Pas rusus yra visokių žmonių, bet jie nėra geri. Geriausiu atveju nėra blogi. Kinija neturi tokių technologijų, kad naftą galėtų pas rusus išgauti.Taip pat Kinija už ačiū nieko neduoda. Iš esmės patapsi marionetė Kinijos arba kažką mainais brangiau turėsi duoti, ypač, kai esi įspraustas į kampą. Daugybė visokių resursų? Dujos ir nafta sudaro 85% jų biudžeto pajamų. Kitų resursų neturi ir tiek daug, ir neturi gavybos infrastruktūros, o jinai kainuoja šimtais milijardų. Ir apie auksą galit nespangti, net 1% nesiekia.
vanduo4 2018-08-12 14:01
: kuo šitos sankcijos baisesnės, nei tos, kurios buvo skiriamos karo Ukrainoje atveju?
Arunas1948 2019-10-30 17:43
Rusija dziaugiasi sankcijomis, ju deka grudais uzverte pasauli, pilnai prisiaugina pauksciu,statomi didziuliai siltnamiai is vakaru masiskai perkamos karves, patys gaminasi surius, uzdraude ivezti vyno surogatus, kol nebuvo sankciju viska ivezdavo vakarai uzdirbdami milijardus o dabar rusai patys prives i vakarus pigiu produktu, vienu zodziu vakarai deka Amerikos liko uz durna.