Šis tas, ką filmai visada parodo neteisingai - kada gali padėti defibriliatorius?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gasparas 2018-08-24 22:57
Primygtinai siūlyčiau technologijos.lt autoriams bei vertėjams pasidomėti ir įšsamiai aprašyti, kaip paleidžiama širdis po širdies operacijos. Manau, po to savo straipsnį pataisysite arba bent papildysite. Man tai itin įdomu, nes tai išgyvenau.
Gasparas 2018-08-24 23:16
Klausimas technologijos.lt autoriams: Ar prisimenate Leonido Donskio atvejį ir ar prieš skelbdami straipsnį domėjotės su visa su tuo atveju susįjusia viešai prieinama informaciją? Mano supratimu, radote abejotino patikimumo šaltinį Internete ir paskelbėte jo turinį. Su pagarba Jums,jei aš klystu, atsiprašau ir laukiu gero straipsnio šia tema Jūsų portale.
Salto 2018-08-27 10:52
Pats esu paramedikas, neseniai praėjęs 2 metų mokymus įskaitant ir reanimaciją. INFORMACIJA PATEIKTA ŠIAME STRAIPSNYJE YRA KLAIDINANTI. "...jei širdis sustojo, defibriliatorius niekuo negali padėti." - Tai yra visiška nesąmonė. Apskritai, plakančiai širdžiai defibriliatorius naudojamas ligoninėse suplanuotose procedūrose siekiant atstatyti sutrikusį širdies ritmą, o jokiais kitais atvejais jei širdis plaka defibriliatorius nenaudojamas! TECHNOLOGIJOS.LT - NEKLAIDINKITE SAVO SKAITYTOJŲ! Straipsnio pavadinimas "...ką filmai parodo neteisingai...", o patys rašote tai, kas neatspindi realybės.