Po istorinio susitikimo Š. Korėjos lyderis parašė laišką JAV prezidentui - prasideda nauja era?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

manciukaz 2018-09-16 15:18
Jankei pirma patys turėtu denuklearizuotis ir tada kažkam aiškint, kad padarytu ta pati.. ir aplamai ne kas kitas o, usa panaudojo branduolini ginkla prieš nekaltus civilius Japonijos gyventojus, o dabar jie dar drysta aiškint kas gali turėt, o kas ne WTF???? Jei kas ir gali turėt ta ginkla tai tik ne jankiai, didesnia velnia už janki nėra
Lukasfragas 2018-09-17 11:26
Nežinau ar tu žinai, bet Japonai yra dėkingi USA, kad nuvertė žiaurų ir nesveiką lyderį, po ko japonija labai suklestėjo. Taigi reziumuojant, jei USA nebūtų sustabdžius tuometinio sadisto, japonija dabar būtų bomžų šalis, gal net kaip kokia š. korėja. So yeah. Visus ką USA kažkada puolė yra dabar daug labiau išsivystę. O pvz visus ką buvo okupavę bomz-rusai, dabar ir yra bomžai.
Pasalietis 2018-09-17 12:53
Maciukas tu esi grynas rusu nacistas. Vieninteliai pries nekaltus civilius atomine bomba yra panaudoja rusai, per taip vadinamas troskio pratybas
manciukaz 2018-09-17 13:18
Ne jie nėra dėkingi visu pirma imperatorius liko jo niekas nenuvertė, jie nori, kad okupantai (usa) išvyktu, nes girti daro avarijas ir prievartauja japones https://www.quora.com/Why-do-the-Japane ... d-in-Japan .. so yeah Libija ir Afganistanas išsivyste po JAV puolimu lol. Nei iš jankio nei rusa nk gero.
manciukaz 2018-09-17 13:22
O Hiroshimos ir Nagasakio civiliai buvo kalti? Nes ju šalis kariavo su JAV Ir prie ko čia tuos rusus vis kišat nesuprantu?
gražvydas 2018-09-18 09:09
Ponas Nulis, tu gal per senas suprasti, kad komunistinė Kinija gyvena daug geriau nei demokratiné Lietuva, o kapitalistinė JAV, stengiasi visą pasaulį paspaust po savo padu, nekreipdama dėmesio į žmonių žūtį, jau nekalbant apie pasaulio pririšimą prie dolerio ...
sub 2018-09-18 10:11
Kad kapitalistinė JAV stengiasi visus paspausti nesigynčysiu. Bet komunistinė Kinija yra galinga šalis, bet nesakyčiau kad žmonės gyvena geriau nei demokratinėj Lietuvoj. Žiūrint iš tiesų, kas tas yra "geriau".
SaMaras 2018-09-18 13:56
Pritariu.. yra ir tokių, kurie prie SSRS gyveno geriau, ir tai niekuo nesusiję su jų gebėjimais savo srityje kur dirbo.. jie tiesiog buvo geri prisitaikyti prie sistemos.. Be to Kinijoj nei komunistinė nei socialistinė santvarka.. dėl to Kinija ir iškilo, kad atmetė komunistinį-socialistinį įmonių valdymą, bet paliko „socialistinį“ darbą.. tai ir gavosi, kad darbo liaudis aria kaip jaučiai, o iš to turtus kraunasi įmonės ir valstybė.. pas sovietus buvo situacija, kai „valdžia apsimetė kad mokėjo, darbininkai apsimetė kad dirbo“..