Kas nutiks Lietuvos pajūriui ir visam pasauliui? Keistas fenomenas, kaip problema akivaizdi ir labai grėsminga, bet daugybė žmonių tuo netiki

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

evaldosia 2019-01-28 20:54
žmonės yra tokia rūšis kuri gali itin lengvai prisitaikyti prie klimato pokyčių.bus užtvindyti miestai,paskęs sąlos,afrikos gyventojai subėgs į europą,nes ten padidės dykuma?nu ir kas.ar žus žmonės?maža dalis.gyvūnams bus žymiai blogiau.žmonės praras turtą,bet jis sukuriamas.saulės aktyvumas sumažės ir žemė vėl atšals.kažkodėl mokslininkai įsitikinę kad jie viską žino,nors yra visiškai atvirksčiai.žemės mokslininkai praktiškai nieko nežino.gal žino 35 procentus gamtos ir visatos dėsnių,o apie jų sąveiką žino dar mažiau.ir jie nustatė prognozes kad čia kaltas co2.šios dujos tai maistas augalijai.nereikia kirsti tiek medžių,ir iš vis reikia žmonėm nustoti daugintis tokiais mąstais.aš vaikų neturiu,planuoju įrengti saulės elektrinę ant savo namo 1 kw pradžiai,pirksiu elektromobilį kai bus galimybę,bet co 2 dujos kaip problema skaitau išgalvota.greičiau žmonijai bus kaip mielėms kurių prisiveisė vyne ir baigėsi cukrus.ankčiau žmonių skaičių sėkmingai reguliavo badas,maras ir karas.dabar žmonės tapo pernelyg protingi,kad tai veiktu,tai teks mirti nuo alkoholio kaip mielėms.šiandien pirmadienis prasta diena.iš tikrųjų apie žmonija nesu tokios blogos nuomonės.
AAA000 2019-01-29 05:15
siaip kai co2 kiekiai atmosferoje dideja - augmenijai salygos tik gereja. iki siol augmenija egzistavo ir evoliucionavo pridusintom salygom. beveik visa laisva co2 buvo perdirbe i nusodinta angli ir isgryninta deguoni.
audriusn 2019-01-29 12:32
tai nafig sert ir kazka dar daryt Afrikoj, gamta pati susitvarkytu. o dabar veisiasi kaip kralikai.
Monochamus 2019-01-29 13:27
Kad "viską žino" labiausiai įsitikinę kaip tik ne mokslininkai, o visokie idealistai.