„Brexit“ priartėjo prie dar vieno sukrėtimo slenksčio: jei iki kovo 29 d. nebus patvirtinimo, JK išstos iš ES be susitarimo ir tai kol kas pats blogiausias variantas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2019-03-26 20:51
Kažkoks mazochismas. Jei eiti, tai eiti. Ko čia tampytis tarpduryje. Išėjimas be jokios sutarties yra pats geriausias variantas. Kodėl? Todėl kad visi tada pamatys realias to pasėkmes, o ne išgalvotas. Ir galės rinktis: taip pat išeiti, ar niekada neišeiti.
AAA000 2019-03-26 21:13
taigi situacija tokia, kad beveik puse to nenori. iseit nori tik vos vos didesne puse. skirtumas gal apie puse milijono balsuotoju ar net maziau. tu nori pasakyt, kad del kazkokiu puses milijono lemiamu balsu reikia aukot apie 35 milijonu zmoniu interesus velniop? jie ten metosi, nes supranta, kad 35 milijonai REALIAI NEPATENKINTU niekur nesides ir liks gyvent Anglijoj vienu ziodziu cia yra pats didziausias demokratinis sudas i kuri ilipo anglai savo noru tu noretum priimt politini sprendima, kad kas antras sutiktas tau gatvej snuki ismalt trokstu? cia tiesiog anglu parlamentarai bando isvengt atsakomybes ir tiek. tipo mes nieko nenusprendem ir atsikniskit kolektyvinis organizuotas neveiklumas.
Marius.brn 2019-03-26 22:16
Vienas Gif'as kuris nupasakoja visa brexit'a.
Kirtiklis 2019-03-26 22:40
Teko skaityti naujiena apie Nissan ir kaip jie nekurs vienoje gamykloje naujos versijos nes Brexit, ir ten yra apie 3000 darbuotojų. Bet čia ne apie tai komentaras: Ta tema pasisakė 81 metų Anglas, kuris balsavo už brexit, ir dar kartą balsuotų už brexitą. Kodėl? Nes buvo žadėta kad tuos pinigus kuriuos skiria ES biudžetui, britai skirs NHS(sveikatos sistemai).Bet kolkas niekas nieko neskyrė, nes ten tik pasakas sekė naivuoliams. O to 81 metų senio tikslas - jo paties kailis, nes jam svarbiausia kad jei skirtų daugiau NHS , pats gal būt pratemptų ilgiau., teoriškai jo požiuriu O kad visas šitas reikalas prisidėjo prie gamyklos galimo uždarymo/darbuotojų mažinimo ir t.t - nusispjaut jam ant tų žmonių, kurie laiko Britų ekonomiką.
AAA000 2019-03-26 23:14
nezinau nezinau. Lietuvoj konservai AE statybos reklamai prasvaiste apie 300 milijonu litu. zalingas is esmes projektas Lietuvai. surinko tik apie 20% balsu Anglijoj rezultatas 50,5% nuo akivaizdziai zalingo BREXIT projekto...