Ar dažnai užmiegate lėktuve? Viena mergina Kanadoje tamsiame lėktuve atsibuvo visiškai viena!  ()

Ar keliaudami dažnai užmiegate lėktuve? Ar nebijote pabusti vieni, tamsoje kažkur užrakintame lėktuve? Būtent į tokią filmo vertą istoriją pateko iš Kvebeko į Torontą „Air Canada“ oro linijomis keliavusi panelė Adams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai - vos 90 minučių skrydis, tačiau Adams vis tiek užsnūdo. Lėktuvuose miega dauguma žmonių. Švelnus supimas, tolygus variklių užimas, sausas oras ir žemesnis nei įprasta slėgis migdo daugelį. Tačiau Adams įmigo taip gerai, kad pabudo viena, tamsiame, nežinia kur užrakintame lėktuve.

Moteris taip skaniai miegojo, kad nepabudo lėktuvui nusileidus. Tiesą sakant, ji akis atmerkė tik po kelių valandų. Keleiviai jos irgi nežadino - išlipdami jie tikriausiai pamanė, kad tai - juokinga. O skrydžių palydovai tąkart lėktuvo kitam reisui neruošė - savo darbą tądien lėktuvas jau buvo baigęs. Per sėdynių atlošus nematoma keleivė taip ir liko viena lėktuve.

O dabar ne tokia linksma dalis - Adams kenčia nuo nerimo sutrikimų. Ji ėmė panikuoti. Mergina paskambino draugui, tačiau tuomet jos telefonas ėmė ir išsikrovė. Ji dar bandė prisijungti prie lėktuvo USB lizdo, tačiau veltui - juk lėktuvas buvo išjungtas. Visiškoje tamsoje be telefono atsidūrusi Adams norėjo pabusti iš savo košmaro, tačiau tai buvo realybė.

Šaltą protą atgavusi Adams ėmė vaikščioti po lėktuvo saloną. Nužingsniavusi iki priekinės jo dalies ji surado žibintuvėlį. Jų lėktuve yra nemažai ir jie visi yra lengvai pasiekiami, tačiau vis tiek galima manyti, kad Adams pasisekė. Apšvietusi duris ji suradi ir instrukcijas, kaip jas atidaryti. Lėktuvai - tai ne automobiliai. Jie neturi raktelių ir spynų, todėl pasigalinėjusi su durimis moteris jas atidarė.

Tačiau kas tada? Jokie laiptai prie lėktuvo nebuvo palikti. Adams svarstė šokti žemyn, tačiau kritimas tikriausiai būtų ją sužalojęs. Moteris atsisėdo ant krašto, nuleido kojas ir ėmė žibintuvėliu švysčioti į aplinkinių pastatų langus. Tačiau veltui. Oro uostai dirba visą parą, tačiau ten, kur lėktuvai paliekami stovėjimui, veiksmo yra nedaug. Galiausiai pro šalį pravažiavo bagažo traukinys. Jo vairuotojas negalėjo suprasti, kas jam švysčioja į akis, o tada nustebo pamatęs tamsiame lėktuve sėdinčią moterį.

Jis padėjo Adams nulipti ir palydėjo ją į oro uostą, kur jos jau laukė atsiprašymus parengę „Air Canada“ atstovai. Žiopla klaida oro linijoms tikriausiai kainuos ir nemokamus bilietus, jei Adams bus pasiruošusi juos priimti. Bėda ta, kad Adams teigia, jog dabar jai sunku užmigti, ją kamuoja košmarai. Oro linijos teigia, kad palaiko ryšį su Adams ir tikisi reikalą išspręsti taikiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(5)
(14)

Komentarai ()