Kaip gimė turbūt garsiausias pasaulyje greito maisto tinklas, kokį fiasko 2016 metais patyrė Ispanijoje ir naujoji Stevo Easterbrooko revoliucija - štai kaip reikia reanimuoti verslą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

robertasdd 2019-11-09 21:37
nežinau, kokios tos frančizės, bet pagrindinis makdakų verslas visada buvo ne mėsainiai, o NT - patys restoranai, kuriuos jie patys sau nuomuoja. Aprašyta ne vienoje knygoje.
punktyras 2019-11-09 22:01
1. Pastatai restoraną 2. Išnuomoji jį sau 3. Profit!
bahuriux 2019-11-10 13:27
Nevisai profit, bet ko gero tam, kad paslėpti pelną, klasikinis mokesčių vengimas kuriuo užsiima 80% uab'ų ir IĮ.
amas 2019-11-11 12:40
Blet kodėl Lietuvoj mcdonalde prašo papildomai mokėt už kečiupą? Jiem gal su galva negerai.