Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
robertasdd 2019-11-09 21:37
nežinau, kokios tos frančizės, bet pagrindinis makdakų verslas visada buvo ne mėsainiai, o NT - patys restoranai, kuriuos jie patys sau nuomuoja. Aprašyta ne vienoje knygoje.
punktyras 2019-11-09 22:01
1. Pastatai restoraną
2. Išnuomoji jį sau
3. Profit!
bahuriux 2019-11-10 13:27
Nevisai profit, bet ko gero tam, kad paslėpti pelną, klasikinis mokesčių vengimas kuriuo užsiima 80% uab'ų ir IĮ.
amas 2019-11-11 12:40
Blet kodėl Lietuvoj mcdonalde prašo papildomai mokėt už kečiupą? Jiem gal su galva negerai.
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Kaip gimė turbūt garsiausias pasaulyje greito maisto tinklas, kokį fiasko 2016 metais patyrė Ispanijoje ir naujoji Stevo Easterbrooko revoliucija - štai kaip reikia reanimuoti verslą