Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
Andraika 2019-11-15 16:41
Teko ragaut, bet teko ir pasistengt neišspjaut švedų surströmming - pūdyta silkė- kvapu gal ir blogiau, bet skoniu tikrai geresnė.
Paramotoras 2019-11-16 01:24
Brenivin tai islandiskai samagonas. Norvegiskai ir beje ta pati reiskia.
daynewss 2019-11-16 23:35
Yra tik du variantai: -arba miršti iš bado (kaip visa ši nesąmonė ir atsirado), arba esi dalbaj0bas.
Kiek žinau, šiais laikais Europoje iš bado niekas nemiršta...
Paramotoras 2019-11-17 03:31
Taikliai. Kiek klausiau islandu tai visi sake jog tai geras biznis turistam.
Andraika 2019-11-18 06:56
Tūlas valstietis ir pelėsinio sūrio mėgėjus nurašytų į dalbajobus
Hmz 2019-11-18 08:07
Anksčiau reikėjo bučiuoti subinę Leninui, o dabar kažkokiam Anthony Bourdainui, kurio akyse nesam matę.
SaMaras 2019-11-18 14:26
Daugybė patiekalų ar maisto produktų atsirado siekiant juos kiek įmanoma ilgiau išlaikyti vartojamus. Praktiškai kiaurus metus galima nusipirkti šviežių agurkų ar kopūstų bet perkam ir raugintus, su žuvies koncervais irgi panašiai.. tai ir čia tas pats, ir jei yra paklausa arsiranda ir pasiūla.. (o be reklamos nei vienas rimtas prakybininkas neapseina.. net jei pagrindinis kabliukas ir yra turistai) Juk suvenyrus su LT simbolika irgi daugiausiai tik turistai ir emigrantai perka, bet neverkiam kad kažkas iš to išgyvena ir biznį daro..
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Anthony Bourdainas šį patiekalą apibūdino kaip „blogiausią, šlykščiausią ir neskaniausią dalyką“ kokį jis yra valgęs