„Pašėlęs“ Mike Hughes žuvo, nukritęs su savadarbe raketa

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Giedriax 2020-02-23 17:48
Taip išeina, kad pasaulio IQ vidurkis padidėjo
sangvinic 2020-02-23 19:51
Ne, nepadidėjo. Tavo komentaras vėl numušė
mixed 2020-02-23 21:17
Itariu kad valdzia pasirupino, kad negryztu su irodymais, kad zeme plokscia
Kirtiklis 2020-02-24 08:26
Tu turėjai omenyje Driežažmogius? Nes tie tai nešvariai dirba su žmonėmis.
kiesza 2020-02-24 11:39
Mirė vardan savo svajonės. Už ką aš jį gerbiu, nors jis buvo neteisus, siekdamas savo tikslo turėjo sugaišt dešimtmečius, kol pasigamino tą "karstą" jo gyvenimas buvo prasmingesnis už 90% populiacijos. Bandant pakilti į kosmosą, su primityvia savo darbo technika, mirtis nepalyginamai prasmingesnė už žmogaus, kuris 100 metų atidirbo fabrike ar kontoroj atsidėjo prieš vaizduoklį. Jai tokių kaip jis butų, bent 1%, mes seniai marse bananus augintume..
daynewss 2020-02-24 12:09
Kęstukai - atsimink visam likusiam "prasmingam" gyvenimui - niekur nėra jokios pėasmės. Visų žmonių gyvenimai yra beprasmiai, visi darbai (ar fabrike, ar prie tapšnoklio ir anglies kasykloj) yra beprasmiai. Gyvenimai yra beprasmiai, mirtys taip pat. Beje, šitas klounas visą gyvenimą prasukiojo baronka. Ypač prasminga. O didžiausia jo prasmingo gyvenimo prasmė buvo nusižudyti dėl didžio prasmingo tikslo. Ir tavo komentaro iš už vaizduoklio.
Monochamus 2020-02-24 14:38
O tai kiek konkrečiau gali įvardinti kokią naudą atnešė Mike Huges? Kokius atradimus žmonijai davė? Kiek praturtino mokslines žinias? Kuo būtent tas faktas, kad užsimušė su savadarbe raketą priartino prie kelionės į Marsą? "Kontoroje atsėdėję prie vaizduoklio" mažų mažiausiai moka mokesčius iš kurių išlaikomos NASA. Bet, mažai profesijų, kurios dirba visiškai tuščiai: dažniausiai tokie sėdintys vienaip ar kitiap prisideda prie visos visuomenės gerovės. Turi funkcionuoti ir daugybė kitų profesijų. kad visuomenė turėtų tokias organizacijas kaip NASA: nuo fabriko darbuotojų iki programuotojų, nuo pardavėjų iki draudimo agentų ir t.t. Vargu ar tu norėtum gyventi visuomenėje, kur visi užsiminėja tokiom nesąmonėm. Ne apie Marsą tada tokiai visuomenei svajoti, o apie kokybišką gyvenimą... Šiuo atveju fabriko darbuotojas įnešą didesnį indėlį į žmonijos gerovę, o pseudomokslinius kliedesius skleidžiantys tipai priešingai - mušą bendrą žmonijos mokslo lygį. Už ką jo negerbiu ir negerbsiu, vienintelis apdovanojimas kurio jis vertas - Darvino premija.
amas 2020-02-24 16:05
Jei jis būtu šokęs nuo tiklto norėdamas įrodyt, kad smarkiai mosikuodamas rankom gali skrist kaip paukštis, būtu daug prasmingiau. Kokia iš tos raketos prasmė? Galit paaiškint?
zaliaakis 2020-02-24 23:42
Čia ne prasmės esmė. Žmogus turėjo tikslą ir jis rado rėmėjų-pasekėjų savo tikslui. Nebuvo jis toks kvailas kaip atrodo. Kvaili tie kurie juo tikėjo... Bet ta patį gali sakyti ir apie sektų narius. Ar einančius į bažnyčią ir aukojančius ten pinigus. Net partijų nariai kurie remia savo "dievus" labai panašūs. Visokių yra , tik ne visokių reikia...
kiesza 2020-02-25 11:17
Aš manau, kad jis apsimetė kvailiu, nes buvo didesnių kvailių už jį, tad ir melžė plokščios žemės teoriją, ją populiarindamas, taip įgaudamas populiarumo. Jai gyvenime niekas neturėtų prasmės, žmonija pasibaigtų akimirksniu, viskas laikosi ant noro žinoti, tobulėti, suprasti, būti geresniu.. priešingai viskas sugriūtų it socializmas, kur žmonėms buvo apibrėžtos galimybių ribos,kone pagal ustavą
Monochamus 2020-02-25 12:04
Šneki kaip koks eilinis su logika nedraugaujantis "koucheris"... "Savo tikslo ir svajonių siekimas" nėra juk veiksmų pateisinimas; veiksmai netampa geri ir prasmingi dėl to, kad kažkas kažką daro su užsidegimu. O ir bet kokį veiksmą galima interpretuoti kaip "svajonių/užsibrėžtų tikslų siekimą". Gal kaimo marozėlis irgi siekia savo tikslo ir svajonių: per diskoteką sudaužyti snukius kito kaimo marozams. O dar galime paimti tokias asmenybes kaip Hitlerį, Breiviką - va čia tai savo svajonių siekimas.
Andraika 2020-02-25 18:53
raketa tai liuks. bet paprasčiau nusipirkt bilietą už kelis eurus į kokį rajaneirą ir pakilt aukščiau ir dar gyvam nusileist. ką jis ten pamatytų tokiam aukšty pusantro km? aš droną tiek kėlęs esu, kažkokių apvalumų nepastebėjau