„Neįmanoma misija: TKS“? Legendinė filmų saga persikels į kosmosą – Tom Cruise jau veda derybas su „SpaceX“ ir NASA (Video)  ()

Būtų gana sudėtinga rasti žmogų, kuris būtų nematęs bent vieno iš šių veiksmo filmų. Ir jei iki šiol „Neįmanoma misija“ filmuose matyti triukai atimdavo žadą, tai galima tik įsivaizduoti ką pamatysime, kai filmas bus filmuojamas Tarptautinėje kosminėje stotyje (TKS).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsus aktorius Tom’as Cruise’as yra puikiai žinomas dėl „Neįmanoma misija“ filmuose atliekamų triukų ir dabar pranešama, kad jis tariasi su Elon’ui Musk’ui priklausančia „SpaceX“ ir NASA dėl galimybės sekantį filmą nufilmuoti Tarptautinėje kosminėje stotyje.

Kaip praneša „Deadline“, derybos kol kas yra ankstyvoje stadijoje, tačiau tvirtinama, kad „SpaceX“ ir NASA rodo susidomėjimą.

Galbūt tai ir nebūtų tiesioginis „Neįmanoma misija“ tęsinys, tačiau kai filmuoji filmą kosmose, vien jau to užtenka, kad gerbėjai plūstų į kino sales.

Plius, daugelį žavi ir tai, kad Tom’as Cruise’as vis dar didžiąją dalį triukų atlieka pats - dėl ko yra susilaužęs ne vieną kaulą ir net buvęs arti mirties.

Prisiminus kokius triukus matėme paskutiniame „Neįmanoma misija: atpildo diena“ filme, galima tik žavėtis tokių aktorių, kaip Tom’as Cruise’as bei to paties Jackie Chan’o drąsa ir sugebėjimais:

NASA vadovas Jim’as Bridenstine’as socialiniame tinkle „Twitter“ patvirtino, kad NASA veda derybas su Tom’u Cruise’u dėl galimybės filmuoti TKS.

Jis taip pat pabrėžė, kad taip populiarioji medija įkvėptų naująją NASA inžinierių ir mokslininkų komandą.

Elon’as Musk’as pridėjo, kad tai būtų smagu.

Jei viską ir pavyks suderinti, tikėtina, kad toks filmas kinų salėse pasirodys dar negreitai. Prireiks laiko, kol Tom’as Cruise’as bus išmokytas ir fiziškai pasiruošęs kelionei į kosmosą.

„SpaceX“ tuo pačiu intensyviai dirba ir ruošiasi 2021-aisiais į kosmosą nuskraidinti pirmuosius turistus, o artimiausiais mėnesiais ir su „Crew Dragon“ į TKS nuskraidinti pirmuosius astronautus, tad „Neįmanoma misija: TKS“ gali tapti visiškai realiu projektu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(32)
(5)
(27)

Komentarai ()