Ebolos viruso atradėjas vos įveikė COVID-19: jo nuomone, tėra vienintelis kelias iš pandemijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vilnius 2020-05-19 09:20
Šis straipsnis visiškai sužlugdė mano susidomėjimą technologijos.lt tinklapiu. Aiškiai užpirkti farmaceptų straipsniai. Belieka patyliukais svarstyt kaip "atjungt" tuos, kurie prieš priverstinę vakcinaciją.
devyniaragis 2020-05-19 15:47
O kodėl, kad skiepas būtų ne tik biznis, jis turi veikti 100%? Skiepas kaip vairavimo pamokos, jis gali išmokyti tavo organizmą gaminti konkrečius antikūnus ir lengviau susidorot su užkratu, bet jei esi sudrožęs automobilį/kūną ar sėsi girtas prie vairo/užslopinsi imunitetą, tai gali būt, kad pamokos nepadės. Kitas dalykas yra skirtingos viruso formos ir ne visą laiką pavyksta atspėt ką pasigausi, bet net jei skiepas sumažina tikimybę susirgt 50%, tai jau labai neblogai, skaityk vietoj savaitės per n metų vidutiniškai prasirgsi 3.5 dienos, o kur dar išaugęs bandos imunitetas ir neužkrėsti aplinkiniai, kurie gali būt ant tiek paliegę, kad nuo gripo ir numirtų ar bent labai brangiai kainuotų sveikatos apsaugos sistemai (t.y. visiems mokesčių mokėtojams).
DarkNRG 2020-05-19 22:34
O kaip nekritikuot ivairiu valstybiu vadovu ir mokslininku sprendimus kai nera jokios koordinacijos or sutarimo. Vienos valstybes uzsidaro, kitos - ne. Vieni mokslininkai sako, kad reikia sleptis nuo viruso, - pirstines ir kaukes nesiot. Kiti sako nereikia. Kaip tik, reikia treniruot imunine sistema.. Vieni dar siulo specialiai visiems uzsikrest, kad kuo greiciau igaut visuotini imuniteta. Zodziu cirkas.
JediMindaugas 2020-05-22 20:33
Nuo gripo visapusės vakcinos taip niekada ir nesukūrėm, bet į normalų gyvenimą grįžtam. O kad dėl ekonomikos nuosmukio irgi masės žmonių žus niekam nerūpi.
AAA000 2020-05-22 21:32
nesukure, nes nevysto pirmines medicinos krypties - efektyvaus gydymo. vakcinacija yra kontroles metodas, o ne pats gydymas. ji gerai - jei nera geriau. bet kai ta patine sitacija paverciama standartu - cia jau blogai. va cia vakseriai kazkiek teisus. bet sitas atvejis su gripu isimtinis. negalima daryt is jo kazkokiu psiaudo tiesu, kad visa vakcinacija bloga. bet va jei ir covid-19 taps tokiu pat uzdavineliu kaip ir gripas. ir panasu, kad gali tapt ir priverstinai bandys vel kist ta vakcinacija vietoj gydymo - vakseriai bus ant bangos ta garantuoju. straipsnis siaip patiko - bet ciuvakas gana silpnas mokslininkas. jis tinka kaip konsultantas tik del sukauptos patirties. pats jokiu ideju negeneruoja ir naudos pridetines nekuria. paverkslenantis biurokratas ir tiek. eksperto titulas jam per daug garbes tokiam ne vieta valdyme aplamai. kad jis issimuse iki eksperto - cia rodo organizacijos silpnuma... jei jis butu eksperto lygio - suvartytu vakserius ir tuos komentatorius i sudo gabala tokiame interviu o daba prasiko proga... i pensija jau gal laikas, uzsisedejo...