Pauli efektas - tikriausiai ir jūs pažįstate žmonių, prie kurių technika tiesiog sugenda

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2020-06-24 13:00
Kažko čia man trūksta. Tai kaip ten buvoiš tikrųjų? jis turėjo kokį elektrinį krūvį arrtiesiog jeigu kas atsitikdavo, tai viską nurašydavo ant jo? Kodėl antjo? O gi todėl, kad jis buvo žymus, jį lydėdavo atsitiktinumai ir buvo tiesiog ydomu apie tai pakalbėti.
Tuku Tuk 2020-06-24 14:05
o jums nebuna taip kad kuo puikiausiai veikianti prietaisa,daikta,irengini paskolini arba pats pasiskolini-tai butinai turi sugesti ar suluzti
mindaugas.vaitiekūnas 2020-06-24 15:01
Tai tik mūsų smegenų "žaidimai" Pvz. kas dirba su video montažu turbūt yra pastebėję, kad ant video uždedant garso takelį, kai kurios video vietos atrodo specialiai pritaikytos tai muzikinei vietai, nors iš tiesų audio ir video tarpusavyje nebuvo derinti.
NekenciuReklamos 2020-06-24 15:44
Truksta realios LOGIKOS, as manau mokslininkai tiesiog is prigimties yra koybisko humoro megejai (geras humoras yra vienas is auksto intelekto indikatoriu), tad is Pauli jie padare lengvos pasaipos objekta. Visa kita yra tiesiog smegenu "zaidimai". Uztenka poros "nelaimingu" atisitikimu ir "baltos varnos" kolektyve ir stai turim realia istorija. Pamenat kaip piratai kates ir moteris laive laikydavo kaip nelaime nesancius objektus? Ar ten nesuduzes sampano butelis krikstyjant laiva irgi yra nelaime nesantis zenklas. Zdz, visa tai - skiedalai. Siaip, pafantazavimui - Nera tokio zmogaus, kuris, savo buvimu salia elektriniu prietaisu, juos sugadintu Nes tada toky zmogeliuka butu galima naudoti kaip "masinio naikinimo" ginkla infiltruoji toky y atomine elektrine kaip darbuotoja ir tiesiog lauki kol bus Cernobylis/Fukushima v2
bahuriux 2020-06-24 17:07
Visi prietarai veikia, jei jais tiki ir tuo geriau veikia kuo labaiu tiki ir kuo daugiau tikinčių. Kartais prietarai veikia paraidžiui jei net pats nežinai to prietaro, bet aplinkiniai įsitikine to prietaro tikrumu. Pilotai įskaitant ir modelių niekada nesako "dar paskraidom paskutinį kartą šiandien" nes tas kartas ir būna paskutinis, vietoj to sako "skrendam dar kartą". Čia kažkas daugiau nei psichologiniai žaidimai, tiesiog jei žmogus įtikėjęs tai jis nesamoningai daro taip, kad viskas vyktu palei prietarą, ar pranašystę.
AAA000 2020-06-24 21:26
baik cia skiest. neveikia jokie ten prietarai. su tais skridimais yra taip: tiesiog kai nukrenta - avarija principe neatitaisoma. nes nededa parasiutu technikai isgelbet. ir nera arba labai mazai "laimingu" nukritimu. ir tada veikia galutinio atsitikimo desnis. sakai, kad "paskurtinis kartas". nu ir kazkada sugenda ir buna tas "paskutinis" o iki tol buna "neutralus" paskutiniai kartai. kurie tiesiog ignoruojami. nes nieko nebuvo. o va nesuveikusiu tiesiog nera. taigi jei tera tik "paskutinis" - jis kazkada ir ivyksta jei yra sistema: - neutralus faktoriais + zalingas faktorius - ir atsiranfda tada prietarui salygos. nes nera atsvaros, kuri paneigtu. su mirtim tas pats. ji kazkada ivyks bet kuriam tai va - tikekit prietaru - kad "visi mirsit" - nes jis issipildo nors cia irgi prietaras. tiesiog nesukurta neriboto gyvenimo technologija.
bahuriux 2020-06-24 22:57
Galit pasidaryti eksperimentą labai paprastai, kai perbėga juoda katė jums per kelią. 1. Galvokit kad viskas šakės diena sugadinta svarbiausia tam pasitelkti jausmus ir emocionaliai į tai sureaguoti, garantuoju diena bus suknista kokių reta. Net jei pradėsit svarstyti ar ta katė buvo juoda ar nevisai, tai vistiek nepadės ir diena bus suknista. 2. Nekreipkit į tai nei menkiausio dėmesio ir svarbu jokių emocijų ir net negalvokit kad netikit tuo prietaru, tiesiog 0 emocijų ir minčių apie juodus katinus. Garantuoju diena bus normali. Eksperimentą kartokit daug kartų, kad vaizdas būtu aiškesnis. Tokius dalykus eina sukontroliuoti dėl to geriausiai nereguoti niekaip į "blogą lemiančius prietarus". Čia tik prietarai, tik viena iš psichologijos sričių, aš moku valdyti daug plačiau šituos dalykus. Tai kaip saves "programavimas", galima daug ko pasiekti šitaip žaidžiant su savo mintim ir atvirkščiau galima susiknisti gyvenimą jei nemokėsi kontroliuoti emocijų. Labiausiai pavojinga yra neigiamos emocijos, geriau tokių neturėti ir stengtis neišsiprovokuoti. Labai didelę galią turi teigiamos emocijos, sportininkai aktyviai šitą būdą naudoja įsivaizduoja kaip laimi varžybas ir kaip juos užvaldo geros emocijos, tada ir rezultatai pagerėja.
AAA000 2020-06-25 12:34
man tai cia isvis keistas prietaras. nu nebega man per kelia tos kates. nesvarbu juodos ar ne. jei pamato mane - paprastai kaip minimum sustoja, arba apsisuka ir mauna atgal ir kaip siulai patikrint? jei ten kazkur uz kilometro ir kada perbega - tai kaip man tokia kate pamatyt isvis? kiek as ju mates - jom kaip taisykle idomiau nebegiot ir stebet aplinka. nes jos ir taip visos persertos ir neturi ka veikt. - laukiniu kur begiotu savais reikalais praktiskai nera. ----- Eksperimentą kartokit daug kartų, kad vaizdas būtu aiškesnis. jo jo - .... ----- pagal mane cia reikalas yra visiskai kitame. jei zmogus yra mulkis iki tokio lygio, kad jam aplamai idomu nieko neveikt, jo gyvenime nieko nevyksta ir net susidaro tokia durna situacija - kad jo gyvenime ivyksta tokios "dieviskos" reismes ivykis - jis pamato begancia kate ir apie tai aplamai susimasto iki tokio lygio - kad cia reikia ijungt net analitini mastyma ir net panaudot atminties resursa tos kates spalvos isiminimui - nu tai jis ir taip neleimelis kazkoks - nuskriausta gyvenimo auka... cia tiesiog auka is prigimties ir tokiems nutinka daugiau blogu nesamoniu. kazkokios juodos kates cia ne prie ko isvis... normalus zmones tiesiog neturi laiko laukt to "blogo" ivykio ir ju demesys kazkur kitur susikoncentruoja o cia uzfiksuoja juoda begancia kate ir sulaukia blogo ivykio...ISLAUKIA!!! kol toks nutiks. pagal mane ta sugeba nebent kokie shizai...
cave_dweller 2020-06-25 14:46
Parašiutininkai irgi turi prietarą, sako ne paskutinis (tarkim tos dienos), bet kraštinis šuolis