Turbūt tik Japonijoje taip būna: šildymas, muzika, džiovintuvas tualete vieni juokai – dabar japoniškas tualetas sugebės nepalyginamai daugiau (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2021-04-20 22:59
Ko tualetuose pasigendu, tai paprasčiausio mechaninio pedalo, kurio pagalba būtų galima pakelti dangtį/"sėdynę". Net gi stebiuosi, kad tokia primityvi technologija (manau jau turėjo būti "išrasta") dar nėra pasiekusi viešųjų tualetų. Na nes ten rankom pakelinėti kažkieno apmyžtą tai... ne - visada keliu su koja (nebent neina bato užkišt)
jilted 2021-04-21 09:47
Nebūtų Japonija kontrastų šalis, kur tradicijos persipina su moderniomis technologijomis. Kaip pavyzdys galėtų būti viešieji tualetai tokiose poilsio stotelėse. Dažnai gretimose būdelėse gali rasti dviejų rūšių tualetus, vieną TOTO su įvairiausiomis funkcijomis, muzika, apiplovimais ir sėdynės šildymu, o už kitos būdelės durų tiesiog skylė grindyse, kur atlieki visus reikalus pritūpęs. , kai kurie TOTO tualetų modeliai turi funkciją su automatiškai pakeliama sėdyne. Tik Europoje dar nelabai populiaru, ypač viešuose tualetuose. Bet tikrai sutinku, kad net paprastas mechaninis sprendimas būtų gerai, kad pakiltų kaip šiukšlių dėžės dangtis. Nors sprendimas su koja irgi puikiai veikia.
Dziao 2021-04-21 20:57
Kai Tokyo vidurkis salono yra 6kvadratiniai metrai, daugiau kaip ir nebelieka kur pasireiksti kaip ant tuliko