Pasitikrinkite: kiek žmonių uždirba daugiau nei jūs?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2021-07-29 20:29
Na tai vienam pasiūlymui kainą dėjau 90€/h Bet dėl to, kad yra ant vienos rankos žmonių Lietuvoje, kurie tą patį gali padaryti. Ir ne kainos susilygino eurais ir litais, o paslaugos. Gyvenimas sparčiai gerėja Lietuvoje.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-07-29 20:45
Man čia vienas vadybininkas pasakojo, kad jo draugelis už 80/h dirba. Aš asmeniškai nesuprantu kaip galima taip žmogui į akis pasakyti Nors pažįstami ir sako, kad aš labai save nusipiginu. Nu bet ne visi darbai gi super aukšto inžinerinio lygio. Kokio čia sritis pas tave, kad 90/h pasakei? Tokią kainą nebent pasakyčiau už vieną darbo valandą, kai dar kelionėj praleidi porą valandų
mindaugas.vaitiekūnas 2021-07-29 20:51
Jis jau seniai tą sakė https://www.youtube.com/watch?v=XipStm4Ue6o
kukulis4 2021-07-29 21:51
As tai nelabai suprantu, kodel reikia save skriaust, kai yra paklausa. As pvz savo pagrindiniam darbe taip grubiai skaiciuojant uzdirbu arti 30 eur/h i rankas. Ir jeigu noriu, tai galiu varyt virsvalandziu tiek, kiek leidzia istatymai ir buti apmokamas x2. Jeigu imuosi kokios chalturkes, tai minimum 60 eur/h, nebent pasitaiko kazkas laaabaaaai idomaus. Negaliu sakyt, kad tu xalturkiu pasitaiko daug. Nes kaina, visgi, atbaido.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-07-29 22:07
Na gal dėl elementarios moralės. Šiaip aš gyvenime daug apie pinigus negalvoju ir dirbu daugiau iš idėjos. Man pati užduotis ir autoritetas svarbiau už pinigus. Nes nu nori-nenori kažkuo turi užsiimti. Ir jei jau užsiimi, tai pasistenk tai daryti gerai, o ne su šleikštuliu. Jei jau šlykštu, tai reikia keisti darbovietę ar patį darbo pobūdį, o ne gesinti emocijas neva didesniu atlyginimu. Taip, būna pervargsti, būna ir tų blogų emocijų, bet ne pinigai tai įtakoja ir ne pinigais tai užgesini.
kukulis4 2021-07-29 22:22
As galiu suprast tavo poziuri, bet nuo maniskio jis skiriasi stipriai. Manau, kad kaip ir visi i darboholizma linke zmones, tu save tokiu budu teisini, bet is tiesu kazkiek skriaudi.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-07-29 22:34
Tėvas sakė "būkim bėdni, bet teisingi", tai aš tą pritaikiau turbūt kiekvienai dienai Realiai tai visai nesižaviu materialiu pasauliu. Pinigai tik įrankis. O "pakaifuot" man daug pinigų nereikia - gal kokių 15 eurų
immortallt 2021-07-29 23:14
Na aš konsultantas. Jei teiki pasiūlymą, turi įskaičiuoti ir pasiūlymo rengimo kainą. Daugiausia kaip fizinis kažkur 120€/h ėmęs. Kaip juridinis asmuo 180€/h. Jei reikia vykti pas klientą - klientas apmoka. Jei kas nors tiesiog duoda darbelį, kai pasiūlymų rengti nereikia ir nieko ypatingo, tai rate'as 25-35€, priklausomai nuo darbo. Jei tai samdomas darbas, tada gaunasi jau mažiau, nes moki už pastovumą kaip darbuotojas.
AAA000 2021-07-29 23:20
ajajai - atsidarai rekvizitus as dirbu paslaugu tiekime. mano alga pagal aptarnautu klientu skaiciu. laikas isvis nenormuotas. masina/iranga+telefonas. alga sokineja net iki 3 kartu. principe buna kokie 3 menesiai per metus - kai bunu nevykelis vokeliu ner. bet buna "mokesniu" klientu su inoriais visumoj tokie man net zalingi - geriau kai pagal fiksuota apmoka ir atsoka. maziau galvos sukt... galiu pasakyt, kai statybu bumas buna - situs suknistus programuotojus algom aplenkia maziausiai 2 kartus net alkoholikai- pagalbininkai. bet tas buna laikinai. paskui visi apie tai kokius 5 metus sneka. iki kito tokio karto --------- mano poziuris toks - jei tu aplamai dirbi - tai tu faktiskai esi vergas. laisvas zmogus, orientuotas i pazanga aplamai neturi dirbt. turi but egzistencinis pajamu minimas visiems neprasizengusiems visuomenes nariams. o visa kita susigeneruot turi kaip sugebi - nepazeisdamas istatymu. o ziurejimas i tokias algu lygio lenteles - tai pasitikrini kazkoki vergo statusa eksplotacineje sistemoje... ziurek tu ten kiek nori - tu vergas jau mastyme...
kukulis4 2021-07-29 23:22
Nesupratau klausimo...
mindaugas.vaitiekūnas 2021-07-29 23:35
Na va tą galą suprantu, bet pradžios ne. Tipo už konsultaciją imi daugiau nei už patį darbą?
AAA000 2021-07-29 23:40
tu viska atvirksciai supranti aiskini kaip ir teisingai - bet viska atvirksciai priimi. pinigu butent ir reikia tiek uzdirbt, kad kazka nuveikt - ko sieki. as manau normalu ir brangius dalykus realizuot. bet normalioje visuomeneje tam turi but salygos. ismest reikia atsitiktinumus - kaip paveldejima ir sluoksniniu/kastiniu/"nusiopelniusiu"/idejiniu finansavima. tada bus pazangi visuomene. ir visi ardysis efektyviausiai - jei nores pasiekt rezultato. dabartine visuomene atsilikus... tu gali but ten mokslo genijus ir net kazka vertingo atrast, bet pasims rezultata parazitai. ar nusavins valdzia/itakingieji kai sukurejas visada isvystytu geriausiai. bet pastringa finansavime. va kikstarteriai kazkiek pataise situacija - bet pastrigo ir jie as manau visuomene turetu turet daugiau tiesiogines itakos kaip skirstyt visuomenini finansavima (mokescius). biudzetas turetu but tvirtinamas rinkimuose, o ne kazkokie parazitai, kurie ji svaistys... balso teise irgi turi but kintama/kaupiama. o ne nustatoma parazitu...
immortallt 2021-07-30 00:34
"Konsultavimas", tai ne tiesiog paplepėjimas. Tyrimai, analizės, studijos, reguliacinės tvarkos, nepriklausomo eksperto nuomonė teismui ir pan. Yra tekę tirti ir pinigų vagystės iš įmonės atvejį.