Didžiausia Lietuvoje visureigių mugė šį savaitgalį sudrebins Vilnių: laukia ne tik įspūdingi automobiliai, bet ir daug nuolaidų  ()

Jau šį savaitgalį, spalio 8–9 dienomis, Vilniuje įvyks vienintelė Lietuvoje SUV miesto visureigių mugė. Didžiausios Lietuvoje visureigių mugės organizatoriai žada, kad akis paganyti tikrai bus į ką – vienoje vietoje lauks net 70 visureigių, kuriuos bus galima apžiūrėti, palyginti ir profesionaliems brokeriams užduoti visus rūpimus klausimus. O taip pat – gauti itin geras lizingo sąlygas bei nuolaidas automobilių paslaugoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Renginiui idėja kilo siekiant palengvinti pirkėjų automobilio paieškas

Profesionalių automobilių brokerių įmonės „PROCAR“ pardavimų vadovas ir vienas iš įkūrėjų Gediminas Vaicekauskas teigė, kad idėja renginiui kilo siekiant padėti daliai klientų išsirinkti tinkamą automobilį ir suteikti galimybę vienoje aikštelėje jų išvysti bei palyginti kuo daugiau, o kitiems – pagal turimo automobilio techninį ir estetinį stovį padėti nustatyti tikrąją vertę bei padėti jį profesionaliai parduoti:

„Esame jauna, ambicinga ir automobilius mylinti komanda, todėl labai stengiamės dėl jau esamų ir potencialių savo klientų. Komandos viduje svarstėme, kaip galime dar labiau padėti klientams renkantis tinkamą automobilį. Norėjosi prisidėti prie šios rinkos skaidrinimo, klientų švietimo ir nešališkos konsultacijos. Taip, po bendros diskusijos, mums gimė mintis padaryti vienų geidžiamiausių šiuo metu – SUV visureigių – mugę.“

SUV miesto visureigių populiarumas žaibiškai auga

G. Vaicekauskas pratęsė mintį, kad padidinto pravažumo automobiliai (SUV) mugei buvo pasirinkti dėl to, kad šiuo metu žmonės jais labiausiai domisi – dažnai lengvuosius automobilius pakeičia patogiais visureigiais dėl kelių priežasčių:

„Pastebime pastarųjų metų tendenciją, kad šeimos keliasi iš butų į nuosavų namų kvartalus, o ten dažnu atveju asfaltuoti keliai nutiesiami vėliau. Būtent tokiu atveju visureigis yra puikus sprendimas – jam nebaisios nei duobės, nei žvyrkelis, nei užsnigtas ar šlapias kelias. Tai labai patogūs, praktiški ir patikimi automobiliai. Turiu paminėti, kad dėl geresnio matomumo ir saugumo visureigius renkasi ir vyresnio amžiaus žmonės. Į visureigius lengva įlipti ir išlipti, net ir ilga kelionė visiškai nevargina. Tad vertinant bendrai – visureigiai šiai dienai sulaukia daugiausiai klientų dėmesio dėl savo erdvumo, patikimumo, stabilumo ir, žinoma, grožio bei stilingumo,“ – pasakojo automobilių brokerių įmonės „PROCAR“ įkūrėjas G. Vaicekauskas.

Automobilių brokerių pranašumus pamažu atranda ir lietuviai

 

Nors automobilių brokerių paslauga, lyginti su kitomis šalimis, Lietuvoje dar tik populiarėja, „PROCAR“ įkūrėjo teigimu, lietuviai pamažu patys įžvelgia šios paslaugos privalumus, o vienas didžiausių jų – profesionalus, išsamus ir dėmesingas kliento aptarnavimas.

„Dažnai išgirstu, kad mūsų klientai yra ne kartą bandę patys pirkti automobilį, tačiau dažnu atveju jie likdavo nusivylę. Ši emocija kildavo dėl to, kad iš pardavėjų negaudavo visos norimos informacijos jiems rūpimais klausimais, taip pat reikėdavo vykti į kelis miestus ar vietas, kad galėtų išbandyti skirtingus automobilius. Net ir radę tinkamą – turėdavo sutikti su visomis pardavėjo sąlygomis. Privatūs pardavėjai dažnai nesuprasdavo, kodėl pirkėjams reikia padėti su lizingo ir draudimo procedūromis, suteikti garantiją po automobilio įsigijimo ar pasidalinti savo žiniomis apie automobilį bei patikimais kontaktais. Be to, perkant iš atsitiktinių pardavėjų, kur kas ilgiau užtrunkama su automobilio įsigijimo, transportavimo ir įregistravimo procedūromis. Pasitelkiant automobilių pardavimo brokerius šie procesai vyksta itin greitai – visas reikiamas paslaugas ir atsakymus į rūpimus klausimus suteikiame efektyviai ir vienoje vietoje,“ – automobilių brokerių privalumus pabrėžė patyręs brokeris ir pardavimų vadovas.

Renginyje bus galima palyginti skirtingo tipo automobilius ir gauti nuolaidas

 

SUV – miesto visureigių renginys Lietuvoje – pirmas, tačiau įmonė numato panašius automobilių renginius pristatant vis kitas jų kategorijas.

„Jei matysime susidomėjimą ir poreikį, planuojame ateityje ir kitų automobilių kategorijų renginius-muges. Net neabejoju, kad tai galėtų tapti gražia „PROCAR“ tradicija, o tuo pat metu – puikus būdas pirkėjams sužinoti viską apie savo svajonių automobilį iš tikrų profesionalų, taip pat fiziškai apžiūrėti ir palyginti automobilius. Toks renginys Lietuvoje vyks pirmąkart, tad labai laukiame visų atvykstančių – šeimų su vaikais, draugų kompanijų, senjorų ir visų kitų. Mūsų renginio durys atviros kiekvienam automobilių gerbėjui bei prižadame, kad visiems susidomėjusiems kantriai atsakysime į bet kuriuos rūpimus klausimus, o sušalti neleis gardus maistas, desertai bei karšti gėrimai,“ – besišypsodamas kvietimą į didžiausią visureigių mugę perdavė vienas iš renginio organizatorių G. Vaicekauskas.

 

Didžiausioje Lietuvoje SUV visureigių mugėje spalio 8- 9 d., Justiniškių g. 12, Vilniuje, kiekvieno automobilio gerbėjo laukia virš 70 SUV miesto visureigių ir daug staigmenų: automobilių paslaugas ir dalis teikiančios įmonės, draudimo ir lizingo geriausi pasiūlymai bei profesionali virtuvė ant ratų!

Renginys nemokamas ir atviras visiems: šeimoms su vaikais bei keturkojams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(10)
(-10)

Komentarai ()