Įspūdį Kim Jong-unui padaryti norintys Šiaurės Korėjos kariai veidais daužo plytas: lyderis vienu metu net juokėsi (Video)  ()

Per valstybinę televiziją transliuotas įtemptas propagandinis renginys, kuriame rodomi Šiaurės Korėjos kariškiai be viršutinių drabužių, mušantys vienas kitą lazdomis ir plaktukais, o Kim Jong-unas ir jo sesuo Kim Yo-yong žiūri į juos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Korėjos kariai be marškinėlių muša vienas kitą lazdomis ir plaktukais, taip pat galva daužo plytas ir lenkia geležinius strypus – visa tai daroma aukščiausios Šiaurės Korėjos vadovybės, įskaitant lyderį Kim Jong-uną ir jo seserį Kim Yo-jong, pramogai.

Valstybinė televizija parodė filmuotą medžiagą iš karinio renginio, kuriame skambant patriotinei kovinei muzikai taip pat buvo matyti, kaip Šiaurės Korėjos kariai plaktukais daužo plokštes gulėdami ant vinių, sudaužyto stiklo ir, kaip atrodė, mačetės dydžio peilių.

Manoma, kad tai filmuota medžiaga iš Pchenjane vykusios didelės Šiaurės Korėjos parodos „Savigyna“, kurioje Šiaurės Korėja taip pat pademonstravo hipergarsinių ginklų prototipus, kurie, kaip baiminasi ekspertai, vieną dieną galėtų nugabenti režimo branduolinius ginklus į taikinius visame pasaulyje.

Spėjama, kad „Hwasong-8“ bus hipergarsinis sklendimo stiliaus ginklas, galintis gabenti branduolinį krovinį daug kartų didesniu nei garso greičiu, labai mažame aukštyje, todėl jo beveik neįmanoma perimti dabartinėmis priešraketinėmis sistemomis.

 

Kim Jong-unas taip pat pasakė kalbą, kurioje teigė, kad Šiaurės Korėja labai išplės savo karinius pajėgumus, tačiau nesiekia atnaujinti konflikto.

Be to, jis nusifotografavo šalia vyro, apsirengusio mėlynu kostiumu, kuris tikriausiai priklauso elitiniam parašiutininkų daliniui.

 

Tačiau tikrosios žvaigždės buvo vyrai be marškinėlių, mušantys vienas kitą lazdomis.

Vienoje demonstracijoje stambus Šiaurės Korėjos vyras išsilaisvino iš grandinių, o jo bendražygiai jį daužė didelėmis lazdomis.

Kitoje demonstracijoje vyras be marškinių kovojo ir nugalėjo eilę uniformuotų vyrų, kurių dauguma buvo ginkluoti lazdomis.

Buvo galima matyti, kaip Kim Jong-unas juokėsi ir plojo svarbiausiais momentais, pavyzdžiui, kai vienas vyras ant žemės daužė butelius, kad galėtų gulėti ant stiklo, o jam ant pilvo uždėti betoniniai blokai buvo daužomi kūjais.

 

 

Jo jaunesnioji sesuo, kuri stovėjo tolimoje galinėje eilėje ir buvo iš dalies uždengta kameros kampo, atrodė mandagiai plojo, bet nė karto neatrodė, kad ji juokiasi.

Kim Yo-jong neseniai buvo paaukštinta į aukščiausias patarėjo pareigas ir jau seniai neoficialiai laikoma vienu įtakingiausių režimo žmonių.

Jos paskyrimas rugsėjį į Valstybės reikalų komisiją yra kol kas aukščiausias oficialus postas ir aukščiausias, kokį kada nors Šiaurės Korėjos režime yra pasiekusi moteris.

Parengta pagal „Vice“ inf.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(9)
(6)
(3)

Komentarai ()