Interneto naudotojams labai įdomu - kiek metų yra Putinui? Ar jo amžių slepia plastinės operacijos ir botoksas?  ()

Vladimiras Putinas ne dėl geriausių priežasčių dabar yra dėmesio centre. Pasižvalgius socialiniame tinkle „Twitter“ lengva pastebėti, kad daug žmonių stebisi jo amžiumi. Daug kam atrodo, kad Putinas atrodo jaunesnis nei yra iš tikrųjų. Ypač turint omenyje, kiek streso jis turėtų patirti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, tai nėra labai rimta tema. Tiksliau, tai yra visiškai nerimta tema. Plastinės operacijos ir grožio procedūros yra labai populiarios. Kaip ir kova su amžiaus požymiais. 

Prasidėjus Rusijos invazijai į Ukrainą, paieškos „Kiek metų Putinui?“ staiga tapo labai populiarios. Putinui - 69 metai, spalio 7 dieną bus 70. Klausimas, ar jis atrodo jaunesnis nei yra. Galbūt. 

„The Sun“ dar 2019 metais pasikalbėjo su garsiu plastikos chirurgu Gerardu Lambe. Gydytojo nuomone, akivaizdu, kad Putinui atlikta ne viena plastinė operacija. Lambe teigia, kad su laiku pasikeitė Putino akių forma ir tai yra odos patempimo pasekmė.

 

Be to, panašu, kad Putinas įsigijo skruostų implantus, kad veidas atrodytų pilnesnis, o oda - ne tokia kabanti. Tačiau didelė Putino veido tobulinimo darbų dalis buvo padaryta adatomis - akivaizdu, kad jo raukšlės lygintos botulino toksino injekcijomis.

Putinas ne kartą mėnesiui ar ilgiau buvo dingęs iš visuomenės akiračio, todėl laiko tokioms procedūroms tikrai buvo. Juolab, kad jo kalbos ir susitikimai dažnai yra įrašyti iš anksto.

Tačiau, aišku, Putino amžiumi žmonės domisi ne dėl to, kad manytų jog jis atrodo senesnis ar jaunesnis nei yra iš tikrųjų. Daugelis norėtų sužinoti, kada jis mirs. Stalinas mirė būdamas 74 metų amžiaus, bet jis turėjo žalingų įpročių. Putino balsu vadinamas spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas teigia, kad Rusijos prezidentas ne tik nerūko, bet ir nepageidauja, kad kiti rūkytų jo aplinkoje. Vidutinė gyvenimo trukmė Rusijoje - 73 metai (Lietuvoje - 76). 

 

Diktatorių susirūpinimas išvaizda nėra naujiena. Vėlgi, tai nėra rimta tema. Kinijos prezidentai sendami visada dažo plaukus juodai - tai tapo savotiška tradicija, kurią Xi Jinpingas tik dabar pradeda laužyti. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(6)
(3)

Komentarai ()