[Žinios trumpai] Emocingame, jau 22 mln. peržiūrų sulaukusieme vaizdo įraše Arnoldas Schwarzeneggeris kreipėsi į visus rusus: „Putinas jus apgavo“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

iPienius 2022-03-18 12:23
nuo 2014 buvo aisku, koks yra Putinas, ir kad Krymo uzgrobimas bus tik pradzia, taciau visiems lyderiams buvo giliai px ir toliau pirko dujas, taip finansuodami karine galia
Senas kareivis 2022-03-18 13:50
Aš irgi peržiūrėjau šį Arnoldo įrašą (per Twitterį, vakar, o gal jau po pusiaunakčio, kitaip sakant šįryt). Labai galingai jis pasisakė. Man, pavyzdžiui, paauglystėje imponavo Švarcas, Stalonė. O labiausiai - Briusas Li (Bruce Lee). O dėl pačio Arnio pasisakymo. Man jame pritrūko užuojautos ar net nežinau kaip tai pasakyt - Ukrainai. Jis kalbėjo apie meilę Rusijai ir ruskiams. Toks jausmas, kad jam gaila žūstančių ruskių kareivių. Ačiū jam, kad paminėjo, jog ukrainiečiai nėra nacistai. Ir ačiū JAM (Arniui), kad nebijojo pasakyti, jog jo tėtis tarnavo nacistinės Vokietijos kariuomenėje. Aptrumpinsiu savo mintis: Daug nesigilinant - Arniui 10 iš 10. Jei biškį pasigilinus, 8 iš 10 arba 9 iš dešimties. Apskritai - malačius Arnoldas ir tie, kurie jam parašė kalbą. Antra vertus, jis proto turi, tad, ko gero ir pats parašė kalbą, gal tik kai kas padėjo. Slava Ukraine i Arnoldu Aloyzoviču Švarcenegeru!
Kyborg 2022-03-18 18:56
Žinutė buvo skirta konkrečiai rusams ir kalbėjo taip, kad paveiktų juos. Dauguma rusų dabar nusiteikę prieš Ukrainą, tad užuojautos reiškimas ukrainiečiams šioje žinutėje, rusams būtų sukėlęs atmetimo reakciją. Kaip universalūs daiktai nelabai kam tikę būna, taip ir kalba nebus "stipri" jeigu bus bandoma visiems įtikt. Nors man asmeniškai pats tokios žinutės faktas yra geriausias Švarco užuojautos ukrainiečiams įrodymas. Ji ne tuščiai kalba kaip užjaučia, o realiai bando paveikt rusus.