[Žinios trumpai] Ukraina įvardins pasaulio įmones, kurios uždirba pinigus iš ukrainiečių kraujo – pastarosios prašo „susitarti“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2022-03-22 14:54
Reikėtų pradėti akciją, kurios metu, visame nezombių pasaulyje, parduotuvėse būtų trypiami šių firmų produktai. Tada prekės nebūtų parduodamos, o parduotuvės greit jas pašalintų iš lentynų. Jei jie nori daryti verslą rusijoje, tegu tik ten ir daro.
Benediktas 2022-03-22 15:26
Maladiec. Gerai Ukrainą daro, reikia viešinti. Nestle tikrai prisiminsiu.
HardAxe 2022-03-22 15:30
nereik ju trypt. Atspausdink ir kaskart prekindamasis užkišk prie prekių mažą lankstinuką "prekės gamintojas palaiko rusiją". Bus geresnis efektas nei trypimas.
Benediktas 2022-03-22 15:47
Kaip tu žinosi, ant kurių prekių reikia atspausdinti etiketes, jei nežinosi, kurios dirba Rusijoje? Tik taip ir galima kažką pakeisti. Reikia sukurti tokį precedentą ateičiai. Nes kai kurios įmonės tik pelną skaičiuoja, jos niekados pačios nesusipras. O yra daug įmonių, kurios pačios pasitraukė. Kris rėžimas ir galės vėl atsikovoti vietas.
HardAxe 2022-03-22 16:29
Pradėkim nuo nestės produktų.
conjurer 2022-03-22 16:45
Pigiau trypti. Aišku trypimas veiktų tik tada jei bent 10% žmonių taip elgtūsi. Tam reikia suorganizuoti tokias akcijas per socialinius tinklus, ir reikia kad toks trend'as taptų populiarus. Kaip kažkada buvo populiaru nueiti į apple store, ir perlenkti naują iphone. Parduotuvės nuo to nenukentės, jų versle yra normalu prekių praradimai. Žmonės nuo to nenukentės, nes jie neišleis pinigų tam produktų. Jų nuteisti irgi nebus įmanoma, nes čia protesto forma, ir tie kas paduos tokius žmones į teismą bus viešai vadinami putkos palaikytojais. Be to kai tai darys didelė masė žmonių, niekas neturės resursų užsiimti tokiu masiniu legaliu procesu. Nukentės tik nestle, nes parduotuvės atsisakys pardavinėti jų produkciją. Ir jie garsėja ne tik tuo kad palaiko rusų inicijuojamą genocidą, bet ir tuo kad visada spjauna į žmogaus teises. Sakyčiau laikas pradėti naujas revoliucijas, ne prieš karalius, bet prieš korporacijas, kurios turi tiek galios kiek ankščiau turėjo karaliai. Skirtumas nedidelis, maža grupelė žmonių kraunasi turtus išnaudodamos daugumą, ir eidami prieš visuomenės interesą. Gero gyvenimo neturėsim, kol sėdėsim nieko nedarydami. Kapitalizmas turi būti kontroliuojamas valstybės, o dabar kai kur yra atvirkščiai.