Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
Nerkashis 2009-12-13 09:43
Esu valgęs bulbių mcdonalde, ir pas lenkus vienas kioske pirkęs hamburgerį. Lyg ir skanu buvo. Vėliau prisižiūrėjau dokumentikos kaip juos gamina, "super size me" ir pan., kur bulvytės ir mėsytė savaitę prabuvus kambario temperatūroj net nesupelyja.... atšoka noras kišt tą brūdą į skrandį.
Keista kaip kai kurie žino kokį nuodą kišą, bet save ramona kad tai tik kartą į savaitę. Oi atsirūgs jiems tai....
Beje gerų receptų pamėtėt, ačiū, reiks paįvairint meniu.
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Kaip pagaminti "idealų" mėsainį? (Video)