Pasaulio pabaiga pagal Niutoną

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2007-08-19 22:10
kaip galima tokias nesamones skelbti kaip rimtus dalykus biblija ir visos tos nesamones apie jezu isvis idiotizmas. per national geographic zejau kazhkada kaip zmones save vadinantys mokslininkais teige kad didysis kanjonas ussiformavo didziojo tvano metu, kuris kaip jie mano ivykt galejo 3 budais: vandens garai buve atmosferoi KAZHKAIP nukrito i zeme vanduo buves pozeme KAZHKOKIU budu issiverze i pavirsiu ir kazhkas su ledynmeciu idiotizmas, tokius zmones drystancius save vadint mokslininkais trenkt i siena kad atsipeiketu, arba nesivadintu mokslininkais
Anonymous 2007-10-29 08:42
uzhfantazavo. gyvsidabrio persiuoste, smegenes viela persikrapshte ir saules persizhiurejo
Anonymous 2007-12-20 10:03
Gan seniai teko girdėti, kad kompiuterių pagalba (JAV) buvo bandoma iššifruoti Biblijos tekstus. Ir, kad ten buvo aptikta keistai sutampančių, su jau praėjusiais įvykiais, pranašysčių ir žinių apie MŪSŲ () ateitį ir pabaigą. Bet, atseit, tai neskelbtina. Daugiau apie tai neteko girdėti. Ši informacija, sekanti po to, kur vėl remiamasi Biblija.
Anonymous 2008-02-21 15:41
Cia kruopelytė tiesos apie Niutono Biblinius tyrinėjimus. Pvz. jis vienas iš pirmųjų l. tiksliai nustatė svarbią datą (kuri apie 1870 m buvo patvirtinta kitų Biblijos tyrinėtojų)-kad nuo 1914m. Dievas įkūrs Karalystę danguje, kurios visi meldžiame maldoje "Tėve mūsų". Ir tai padarė sugretinęs Danieliaus pranašystę su Apreiškimo knyga. Galite patys matyti, kas prasidėjo nuo to laikotarpio. O tai ir yra ženklai, kad įkūrus Karalystę taip turi dėtis. Dėl pasaulio pabaigos, tai Raštas taip pat nusako požymius, bet datos atrast neįmanoma, jos ten kogero ir nėra (nes kam tada Dievui nurodinėti ženklus). Ir kalba eina ne apie pasaulio, bet apie blogio galą. Tą Niutonas aiškiai suprato iš Biblijos, kad Armagedonas bus, ir kad tai Dievo karas su Velnio sistema, o ne Planetos sunaikinimas. Tad tie 2060m. pasak jo supratimo - tai Apokalipsės, o ne Pasaulio pabaigos data. Juk per visą Bibliją seka Dievo pažadas atkurti Žemės Rojų. Kaip atkurti, jei ji bus sunaikinta?... Biblija įdomi ir naudinga knyga, tik į ją reik turėti teigiamą, o ne kritišką požiūri. Kitaip jos niekada neperprasime, nes Autorius yra Dievas ir Jis duoda supratimą arba neduoda...
Ta 2008-02-21 17:04
Siaip tvanas buvo ir tai yra irodyta, dabar jau sukurta gan nebloga teorija tai aiskinanti.
edragon 2008-02-21 18:32
teorija teisinga, tai apokalipsė įvyks tikrai ne 2060 m., nes 800-ųjų nebuvo . Žodžiu sąmokslo teorijas paremkim sąmokslo teorijom ir tikėkim tuo
enzim 2008-02-21 18:43
Kiek skaičiau, tai kiekvienas žemynas turėjo po kelis tvanus ir dažniausiai jie nesutapdavo laike. Dėl Niutono, kas nemėgsta pažaist. Savo darbais buvo ant bedievystės slenksčio, ir nors tvirtino esąs uolus krikščionis, oficialajai nuomonei nuraminti išleido rimtą "mokslinį" darbą religine tematika.
Anonymous 2008-03-02 21:13
kaas naujo?
Anonymous 2008-05-22 17:44
Netikiu ta nuomone, kad pasaulio pabaigą galima apskaičiuoti pagal vieno žmogaus finansines problemas. Jeigu skaičiuočiau pagal savo problemas.. na tai.. ką aš žinau.. tada ta pasaulio pabaiga gali būti, kad ir šią savaitę. Be to nesu tikinti ir tomis biblijomis visai netikiu. Tad manau, nereikia žiūrėti į ateitį.. Kas bus ir pan. Manau ir dabar visi žmonės turime spręsti kitus dalykus. Pvz.: gal susiimkim su tuo šiukšlinimu ir globalinio atšilimo skatinimu?
Anonymous 2008-05-22 21:12
quaaaatch nesamone isvis
Anonymous 2008-06-21 17:01
Hey, Have You seen new movie with angelina ?
rimasD 2008-06-21 17:55
Senovėje buvo ir ne tokių diskusijų.Rimtais veidais diskutuodavo,kiek velnių gali tilpti ant adatos smaigalio.
Anonymous 2008-06-21 18:49
eik tu dieve blemba.gal tada apskaicuokim biblijos ploti ir sakykime kad jy padauginus is 99999 iseis kubo perimetras:D prajuokinai bice per daug filmu ziuri.aisku as nieko blogo neturiu pries dievo ir baznytcios mokima bet tokie fanatikai kaip tu tai... ikurs karalyste danguje??? kur logika pradingo tai ka mes ant debesu vaikstocim.
Anonymous 2008-09-27 21:55
kaip bebūtų, žemes pabaiga tikrai ateis. Žmonija ir mokslas del to pasistenge, kelio atgal neber, ratas jau išsuktas. Tame laike susipyns gamtos stichijos-politiniai konfliktai, karai-kosmines kataklizmos į vieną katilą. Bet tai dar ne pabaiga, o tik simptomai artejančių žiaurių įvykių. Niutonas paskaičiavo tai matematiškai, o tai įmanoma jai tik vien tuo užsiimsi apie 30m.. Žydas gerai išmano senovinę aramejų kalbą ir užkoduotas skaitmenų reikšmes. Tai ka jis padare, nagrinedamas bibliją nuo pradžios, ja paversdamas skaitmenų seka, tai atrado datą kurioje turejo gimti jezus kristus - biblijoje minimas, kaip pasaulio išganytojas ir gelbetojas. Kaipgi nepriimti rimtai, jo sekančių skaičiavimų del pasaulio žūties ir pabaigos. Pati biblija žodiškai apie datą nekalba, bet apie pabaigą taip.